İŞTE PLAY OF MAÇLARI ÖNCESİ BOLUSPOR

07/05/2018
07
MAY
2018

Boluspor 1992’de düştüğü Süper Lige çıkmak için hazırlıklarını sürdürürken yarı finalde karşılaşacağı Gazişehir Gaziantep FK hazırlıklarını da sürdürüyor. Bu sezon hedefini şampiyonluk olarak belirleyen Gazişehir Gaziantep FK ile 11 Mayıs’ta Gaziantep’te, 15 Mayıs’ta Bolu’da karşılaşacak Boluspor çeyrek asırlık hasretine son verebilecek mi?

2007-2008 sezonunda yükseldiği 1. Ligde Boluspor 3 kez Play-Off oynadı. İlk çıktığı sene final maçında kaybeden kırmızı beyazlılar, bir sezon sonra yarı finalde Karşıyaka’ya penaltılarla elendi. 2008-2009 sezonundan geçtiğimiz yıla kadar Play-Of göremeyen kırmızı beyazlılar geçtiğimiz yıl yönetime gelen Necip Çarıkcı  ve ekibi ile yeniden Play-Of heyecanı yaşadı. Boluspor bu kez yarı finalde Göztepe’ye elenmekten kurtulamadı.

15. SIRADAN 3. SIRAYA YÜKSELİŞ

Bu sezon yine şampiyonluk hedefi ile başlayan Boluspor, Fuat Çapa ile yoluna devam ederken kabus gibi bir 10 hafta geçirdi. Boluspor ilk 10 hafta sonunda 8 puanla 15. Sırada yer aldı. Çapa ile yollarını ayıran Boluspor 10. Haftadan sonra inanılmaz bir çıkış yakaladı. Ardı ardına alınan seri galibiyetlere zaman zaman tek tük düşüşler eklense de kırmızı beyazlılar 2. Yarıda ilk iki hedefine bir o kadar yaklaşmıştı. Geçtiğimiz sezona iyi başlayan ancak bu sezon aksine bu sezona kötü başlayan Boluspor ilerleyen haftalarda toparlansa da, ligi ancak 3’üncü bitirerek Play-Of’a kalabildi.

2,16 PUAN ORTALAMASI İLE KİMSE BOLUSPOR’U RAKİP OLARAK İSTEMEDİ

Kırmızı beyazlılar Play-Of yarı finalinde Gazişehir Gaziantep FK ile karşılaşacak.  Performansı ile 10. haftadan itibaren ligin en güçlü ekibi olmayı başaran Kırmızı beyazlılar Sait Karafırtınalar ile 24 haftada 52 puan toplayarak maç başına 2,16 puan ortalaması yakaladılar ve önemli bir başarıya imza attılar. Play Of takımlarının yarı finalde karşılaşmayı istemediği kırmızı beyazlılar 4 takım arasında performansı en yüksek ekip olarak dikkat çekiyor.

SAKAT OYUNCU YOK

Kırmızı beyazlı ekipte sakat oyuncu bulunmuyor. Lig statüsü gereği ligdeki kartlar Play Of maçlarında geçerli olmuyor. Öte yandan 11 yıldır 1. ligde yer alan Boluspor, artık süper lig hasretine son vermek istiyor. Camianın birlikteliği kırmızı beyazlı ekibi bir adım öne çıkartıyor.         

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.