İŞTE KOMBİNE KART SATMAYAN KULÜPLER

09/08/2017
09
AĞU
2017

TFF 1. Lig’de 2017/2018 sezonunun başlamasına sayılı günler kala takımların kombine satışları da tüm hızıyla devam ediyor.

TFF 1. Lig’de yeni sezonun başlamasına sayılı günler kala, taraftarlarda da heyecan dorukta. Ligde mücadele edecek 18 takımdan bazıları kombine satışı yaparken, bazılarının ise kombine kart çıkartmaması gözlerden kaçmadı.

Yaptıkları kampanyalarla taraftarlarını kombine kart satışına yönlendiren takımlar, kulübe sıcak para girişini sağlamayı amaçlarken, aynı zamanda da tribünleri doldurmayı hedefliyor. Kombine kart satışı yapan takımlar indirimli olarak taraftarlarını maçlara davet ederken, çeşitli hediyelerle de teşvik edici eylemlerde bulunuyorlar.

Kimler Kombine Kart Çıkartmadı?

Bu sezon öncesi kombine kart satışı yaparak, kulübe çeşitli destek sağlanmasını amaçlayan takımlar olduğu gibi, kombine kart satışı yapmayan takımlarda var. Samsunspor, Ankaragücü, Adana Demirspor, Boluspor, Denizlispor, Çaykur Rizespor, Manisaspor, Giresunspor, Eskişehirspor ve Balıkesirspor kombine satışı yaparken, Adanaspor, Altınordu, BB Erzurumspor, Elazığspor, Gaziantepspor, Gazişehir Gaziantep FK, İstanbulspor ve Ümraniyespor henüz kombine kart satışına başlamamış durumda.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.