İşte Boluspor'un en kritik haftaları

10/03/2014
10
MAR
2014

 

PTT 1. ligde Boluspor 29. haftayı Adanaspor mağlubiyetiyle kapatırken, tüm umutlar kalan 9 maça kaldı. Kırmızı beyazlılar birbirinden zorlu 9 maçta toplayacağı puanlarla ligde kalma mücadelesi verecek.

Bu sezon hem ilk devrede hem de ikinci yarıda bekleneni veremeyen Boluspor, 30. hafta öncesi son 4 takım içinde yer alarak beklentilerin oldukça uzağında kaldı. Ligin boyu her geçen hafta biraz daha kısalırken, kalan maçların zorluluğu bir kez daha öne çıkıyor. 

Bu iki haftaya dikkat!

 Kırmızı beyazlılar bu hafta sahasında ligin güçlü takımlarından Mersin İdmanyurdu ile karşılaşacak. Ekibimiz daha sonraki hafta yine sahasında oldukça etkili bir futbol ortaya koyan ve süper ligin en yakın adaylarından Orduspor ile karşılaşacak.

Son haftalar rakiplerle...

Boluspor zorlu iki maçtan sonra son zamanlarda kazanmakta zorlanan Karşıyaka ve fazla sıkıntısı olmayan Manisaspor ile karşılaşacak. Esas dananın kuyruğu ise bu haftadan sonra kopacak. Kırmızı beyazlılar İstanbul BŞB maçı dışında diğer haftalarda kendisi gibi ligde kalma mücadelesi veren ekiplerle karşı karşıya gelecek. TKİ Tavşanlı Fethiyespor ve Denizlispor maçları belki de ekibimizin kaderini belirleyecek. 

İşte Boluspor'un kalan maçları...

30

BOLUSPOR

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
    Köroğlu Mah. Berrak Sok. No:3   Tel: 0 533 262 91 29   Faks: İz Akademi Özel Eğitim ve Sağlık Hizmetleri Turizm Nakliye Gıda Yayıncılık Eğlence Hizmetleri Tic. San. Ltd. Şti.
    © 2019 Tüm Hakkı Spor14.com adresine aittir. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.
    spor14.com Bolu Spor14 Gazetesi bilişim, medya uygulamasıdır. Kaynak göstermek koşulu ile içerik, resim ve medyanın kullanımı mümkündür.