İŞTE 4. HAFTANIN ANALİZİ

12/09/2017
12
EYL
2017

TFF 1.Ligin 4’üncü haftası geride kalırken, bu hafta şu ana kadar ligin en gollü haftası oldu, tam 29 gol atıldı. Adana Demirspor – Gaziantespor maçı hariç. Gol olmayan bir maç olmadı. En gollü maç Altınordu Rize arasında oynanan mücadele, Çaykur Rizespor’un 4-3’lük galibiyetiyle sonuçlandı. En farklı skor ise ilk üç haftada gol atamayan Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübünden geldi. Sahasında konuk ettiği Adanaspor’u 4-0 mağlup etti. Bu haftada hakemler 32 defa sarı kartına başvurmuş, birde kırmızı kart çıktı. Tek kırmızı kart Altınordu’da forma giyen Erdoğan’a çıktı.

GAZİŞEHİR ADANA’YA PATLADI

TFF 1.Ligin köklü ekiplerinden eski adıyla Gaziantep Büyükşehir Belediyespor yeni adıyla Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü sahasında Adanaspor’u konuk etti. İlk üç haftada 2 galibiyet bir mağlubiyet alan Adanaspor karşısında etkili bir oyun sergileyen Gaziantep ekibi usta ayakları ile skora gitti. Bu ligin tecrübeli futbolcularından Muhammet Reis, Gazişehir’in bu sezon ki ilk golünü kaydetti. Biliyorsunuz ki Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü geride kalan üç haftada gol bulamamıştı. Adanaspor’a patlayan Gaziantep ekibi sahadan 4-0 galip ayrılarak ilk üç puanını aldı.

BAL-KES ANKARA’DAN ÜÇ PUANLA DÖNDÜ

Ligin yeni ekiplerinden Ankaragücü sahasında Balıkesirspor’u konuk etti. Geçen sezonun son haftalarında sıkıntılı günler geçiren, borçlar yüzünden sıkıntılara giren Balıkesirspor, sezon öncesi bulduğu isim sponsoru ile sorunlarını çözdü. İlk iki haftada puan kayıpları yaşayan Balıkesirspor ki ikinci hafta özellikle Büyükşehir Belediye Erzurumspor’a 3-1 öndeyken kaybetmişti. Geçen hafta Altınordu’yu 2-1 mağlup ederek ilk üç puanını almıştı Balıkesirspor bu haftada deplasmanda Ankaragücü’nü yine aynı skorla 2-1 mağlup ederek puanını 7’ye yükseltti. Ankaragücü ise İsmail Kartal yönetiminde başladığı ligin 4’üncü haftasında yalnızca iki puan aldı ve 17’inci sırada yer aldı.

DENİZLİ’NİN PUAN HASRETİ SÜRÜYOR

TFF 1.Ligin tecrübeli ekiplerinden yine Denizlispor, bu sezona çok kötü başladı. Geride kalan üç haftada yalnızca bir puan alabilen yeşil siyahlılar, dördüncü haftada sahasında Elazığspor’u konuk etti. Sezona iyi bir başlangıç yapan Elazığspor karşısında zor anlar yaşayan Denizlispor sahadan 3-2 mağlup ayrıldı ve yeşil siyahlıların galibiyet hasreti devam etti. Konuk ekip Elazığspor ise 9 puanla dörtte dört yapan Çaykur Rizespor’u takibini sürdürdü.

RİZE DURDURULAMIYOR

Geçtiğimiz sezon sonunda süper ligden dü

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.