"İNSANLARIN KALBİNE GİREREK BAŞARIYA ULAŞACAĞIZ"

11/05/2016
11
MAY
2016

Boluspor’un efsane başkanlarından Necip Çarıkçı 28 Mayıs’ta yapılacak olan kongrede adaylığını açıklamasının ardından liste çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Bir zamanlar kayyum noktasına gelen fakat Necip Çarıkçı’nın başkan olmasıyla birlikte bugün Türkiye seçkin bir isme sahip olan Kırmızı Beyazlı ekibimizde camiada Necip Çarıkçı’nın başkanlığını iple çekiyor.

Özellikle taraftarların ve eski yöneticilerin yoğun baskısı sonrası 28 Mayıs’ta yapılacak kongrede aday olan Necip Çarıkçı listesinde tecrübeli isimlerle genç isimleri bir araya toplayacak.

Delegelerle de bir bir görüşme yaparak fikir alışverişinde bulunan Necip Çarıkçı camiada ki heyecanı yeniden ateşleyecek bir yönetimle seçime girecek.

Konuyla ilgili Bolu gazetesi’ne konuşan Efsane Başkan Necip Çarıkçı, “Ben taraftarlarımıza, arkadaşlarıma, bana güvenen isimlere bir söz verdim. Kongrede birlik ve beraberlik içerisinde güzel bir liste ile delegelerimizin karşısına çıkacağız. Bizim amacımız kimseyi kırmadan dökmeden önce insanların kalbine girerek Boluspor’u başarıya ulaştırmak. Ayrıca bugüne kadar kamuoyunun tarafıma gösterdiği teveccühe de teşekkür ederim” dedi.

www.bolugazetesi.com.tr

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.