İlk yarı başka, ikinci yarı başka…

13/08/2013
13
AĞU
2013

Boluspor yeni sezon öncesi son hazırlık maçında İzmir temsilcisi Göztepe ile karşı karşıya geldi. İlk yarıda Göztepe’nin daha etkili olduğu karşılaşmada kırmızı beyazlılar sahadan 2-1’lik mağlubiyetle ayrıldı.

2013-2014 sezonunun ilk karşılaşmasında Pazar günü Adana Demirspor ile karşılaşacak olan Boluspor, bu maçın provasını bugün Göztepe ile oynadığı hazırlık karşılaşmasıyla yaptı. Adana Demirspor karşılaşması ile aynı saatte oynanan müsabakada kırmızı beyazlılar sahaya genç ağırlıklı kadroyla çıktı. İlk yarıda oyunun kontrolünü eline alan Göztepe, kırmızı beyazlıların kalesine etkili gelirken, bulduğu 2 golle 2-0 öne geçti. Kırmızı beyazlı ekip bu gollere karşılık veremezken ilk yarı 2-0 Göztepe’nin üstünlüğü ile tamamlandı.

Kendimize geldik

İlk yarıda istediği oyunu sergileyemeyen Boluspor’da Teknik Direktör Ali Beykoz sahadaki bütün oyuncuları oyundan alırken, ikinci yarı bambaşka on birle sahaya çıktı. Boluspor’daki bu değişim sahadaki oyuna yansırken kırmızı beyazlılar Göztepe kalesinde etkili olmaya başladı. İkinci yarının hemen başında Ali Güzeldal’ın füzesi direğe takılırken, kırmızı beyazlılar yeni transferi Emrah’la farkı 1’e indirdi. Bu golün ardından sarı kırmızılı ekibin kalesinde yakaladığı pozisyonları değerlendiremeyen kırmızı beyazlılar sahadan 2-1 mağlup ayrıldı.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.