İlk toplantı yapıldı ve hoca belli oldu

03/06/2013
03
HAZ
2013

Boluspor'un yeni yönetim kurulu, Mehmet İnceayan başkanlığında ilk toplantısını pazartesi akşamı yaptı. Saat 20:30 da başlayan toplantının en önemli gündem maddesi ise teknik direktör koltuğuna kimin oturacağı oldu.


Boluspor kulübünün yeni başkanı Mehmet İnceayan saat 20:00'da yönetim kurulu toplantısının yapılacağı Boluspor Tesisleri'ne geldi. Kapıda bütün yöneticilerle tokalaşan İnceayan basın mensupları ile bir süre sohbet etti. Daha sonra odasına geçen İnceayan bazı yöneticiler ile bir süre görüştü. Yaklaşık 30'dan fazla yöneticinin katıldığı ilk yönetim kurulu toplantısında yöneticiler birbirleri ile tanışarak samimi görüntüler verdiler.


TOPLANTIDAN ALKIŞ SESLERİ GELDİ

Saat 20:30'da toplantıya geçen yönetim kurulu'ndan görüntü almak isteyen gazeteciler için 10 dakika müsade edildi. Gazetecilerin salondan çıkmasınından sonra toplantı başladı. Toplantının başlamasından yaklaşık 10 dakika sonra salondan alkış sesleri koptu. Başkan İnceayan'ın birlik beraberlik konuşması yaptığı ve bu zorlu yolda kenetlenmeleri gerektiğini söylediği ifade edildi.


TEKNİK DİREKTÖR BELLİ OLDU 

Boluspor yönetiminin yaptığı toplantıda teknik direktör'ün Ali Beykoz olmasına karar verildi. Ali Beykoz'a Hakkı Öztabağ  yardımcılık yapacak. Kaleci antrenörü ise Abdullah Gerz olacak.  

Kararın yönetim kurulu toplantısında oy birliği ile alındığı ve sözleşmenin salı günü imzalanacağı ifade edildi.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.