İkinci yabancıdan gelen raporlar olumsuz

13/01/2012
13
OCA
2012

Boluspor Omar Wade transferi ile forvette hedefi 12'den vururken aynı kalite bir orta saha oyuncusunu da kadrosuna katmak üzere yapılan haberler basında yer almıştı. Bunun üzerine transferlerin ne aşamada olduğunu ve en centilmen takım ödülüne aday olup olmadığını başkan Necip Çarıkcı açıkladı.

Gençlerbirliği maçında gösterdiği performansla taraftardan 10 puan alan yeni transferimiz Omar Wade gibi orta sahaya da bir yabancı transfer etmek için çaba harcayan Boluspor yönetimine kötü haber Transferde dünyayı dolaşan Ali Beykoz'dan geldi.


Ali Beykoz'un son verdiği raporda Fransız ve Portekizli futbolcular hakkında “Boluspor kriterlerine uygun olmadığı ve bu futbolcularla yapılan görüşmelere son verildiğini ”Çarıkcı'ya telefonla bildirdi.
Portekiz'den sonra Fransa'ya geçen ve dün Yurda ayak basan Ali Beykoz Başkan Çarıkcıya verdiği rapor doğrultusunda rota başka futbolculara çevrildi.


Bolu Gündem gazetesine özel açıklamalarda bulunan başkan Çarıkcı şöyle dedi;


“Bir süredir transfer çalışmalarımıza Ali Beykoz'un raporları doğrultusunda hız verdik.
İlk Transferimiz olan Omer Wade gelen olumlu rapor doğrultusunda temasa geçip Bolusporlu yaptık. İkinci bir yabancı için gözlemlerini sürdüren Ali Beykoz yararlı olabilecek futbolcuları taramaya başladı. Son olarak Ali Bey'den gelen raporlar doğrultusunda basında geldi gelecek denilen Fransız ve Portekizli futbolcularla ilişkimizi sonlandırdık. Boluspor'da transfer bitmez diyen Necip Çarıkcı kaliteli bir oyuncu alacağız araştırmalarımız devam ediyor”.dedi.


En centilmen takıma adayız;


Başkan Necip Çarıkcı'ya TFF'nın “centilmen lig” adını koyduğu ödülü de 1 milyon TL yaptığı organizasyonu sorduk. Çarıkcı ödülü aday olduklarını söylerken “futbolcularla bir toplantı yapacağım, daha önceden bu unvanı aldık şimdi neden olmasın” dedi.

 

 

 


Boluspor Genclerbirligi mac ozetleri ile spor14com

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.