İç sahada Bal-Kes, deplasmanda Ordu!

28/10/2013
28
EKİ
2013

Toplam 44 sarı ve 3 kırmızı kartın gösterildiği 10. haftada aynı müsabakada İstanbul Büyükşehir Belediyespor'dan Doka ile Kahramanmaraşspor'dan İrfan Başaran ve Adanasporlu Tiago takımlarını eksik bıraktı.

- Deplasman kralı Orduspor

Deplasmanda Denizlispor'u 1-0 yenerek liderliğini sürdüren Orduspor, şimdiye kadar oynadığı 5 deplasman maçının hepsini kazandı. Bu karşılaşmalarda 10 gol atan Orduspor, kalesinde ise 2 gol gördü. PTT 1. Lig'de Adana Demirspor, Fethiyespor ve Kahramanmaraşspor deplasmanda henüz galibiyet alamadı.

- İç sahada en başarılı Balıkesirspor

Bucaspor'u kendi evinde 2-0 mağlup eden Balıkesirspor, bu sezon iç sahada oynadığı 5 maçı da kazandı. Bu müsabakalarda 11 gol atan Balıkesir temsilcisi, kalesinde gol görmedi. Balıkesirspor gibi 1461 Trabzon'da kendi sahasında henüz mağlup olmadı. 1461 Trabzon, iç sahada 5 maçta 1 galibiyet ve 4 beraberlik aldı. TKİ Tavşanlı Linyitspor ile Kahramanmaraşspor da henüz evinde galibiyetle tanışmadı.

PTT 1. Lig'de Ziraat Türkiye Kupası'na bir önceki turda veda eden Ankaraspor, Denizlispor, Manisaspor, Mersin İDmanyurdu, Samsunspor ve Şanlıurfaspor dışındaki ekipler hafta içinde 3. tur mücadelelerine çıkacaklar. 11. hafta müsabakalarının 2-3 Kasım tarihlerinde oynanacağı ligde 12. hafta maçları ise hafta içinde 6-7 Kasım'da oynanacak.

Ajansspor

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.