Hüseyin Kalpar işte bu yüzden olmadı!

29/02/2012
29
ŞUB
2012

Boluspor’da Özcan Kızıltan’ın gönderilmesinin ardından Hüseyin Kalpar’la masaya oturuldu. Tecrübeli teknik adamla her konuda anlaşıldı ancak transfer komitesi sözleşmeye bir madde eklemek isteyince masadan kalkıldı. İşte yaşananlar…
 
Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı, transfer komitesi üyeleri Osman Gürsoy ve Dursun Kayman öğle saatlerinde Hüseyin Kaplar’la bir araya geldi.
 
Transfer komitesi Boluspor’un bu sezon şampiyon olması, Necip Çarıkçı ve yönetiminin göreve devam etmesi durumunda gelecek sezon takımın başında Hüseyin Kalpar’a kalma garantisini verdi. Ayrıca, takım Süper Lig’e çıkmadığı taktirde Necip Çarıkçı ve yönetimi göreve devam ederse Hüseyin Kalpar yine takımın başında kalacaktı.
 

İŞTE O MADDE

 

Ancak transfer komitesi sözleşmeye bir madde koymak istedi. Necip Çarıkçı ve yönetimi ile Süper Lig’e çıkılmaz ve görevi bırakılırsa sözleşmenin geçersiz sayılacağı konusunda madde konulmak istendi. Hüseyin Kaplar bu maddeyi kabul etmedi. Transfer komitesi yönetimin görevi bırakması durumunda yeni gelecek yönetimin işini kolaylaştırmak için bu maddeyi yazdırmak istediği ifade edildi.  
Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.