Hocalarını uğurladılar

13/12/2011
13
ARA
2011

Boluspor’da Cihat Arslan’ın görevini bırakmasına en çok kadroya bile giremeyen Vedat Budak üzüldü. Genç oyuncu dolu gözlerle saatlerce Cihat Arslan’ın toplantıdan çıkmasını bekledi. Vedat'la birlikte kaptan Atacan'da izinli olmasına rağmen apar topar tesislere gelerek hocasını yolcu etti.

 

Teknik Direktör Cihat Arslan’ın görevi bırakması camiadaki taraftarlar kadar bazı futbolcuları da derinden üzdü. En çok üzülenler arasında bir isim dikkat çekti. Sezon başından bu yana kadroya bile girmekle zorlanan ve formaya hasret kalan orta saha oyuncusu Vedat Budak, Cihat Arslan’ın görevi bıraktığı haberini alır almaz odasından aşağı indi. Toplantı bitene kadar yönetim odasının kapısı önünde nöbet tutan Budak, Cihat Arslan’ın odadan çıktığı görünce duygulandı. Tecrübeli teknik adamı kaleci Atacan’la birlikte arabasına kadar uğurlayan Budak, hocasına sarılarak helallik istedi. Diyarbakırspor’da bir sezonda 6 teknik direktörle çalıştığını söyleyen Vedat Budak, “İnsan sevdiği insandan ayrılınca üzülüyor. Ben Diyarbakırspor’da 6 teknik adamla çalıştım. Cihat hocamın yeri başka” diyerek büyük üzüntü yaşadığını ifade etti.


Kaptan uğurlamaya evinden geldi


Boluspor'un başarılı file bekçisi Atacan ise yaşananları duyunca apar topar tesislere geldi. Tecrübeli eldiven izinli olmasına rağmen evinden tesislere kadar gelerek hocasını yolcu etti.

 

 

İşte Boluspor'da günün manşetleri

 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
    Köroğlu Mah. Berrak Sok. No:3   Tel: 0 533 262 91 29   Faks: İz Akademi Özel Eğitim ve Sağlık Hizmetleri Turizm Nakliye Gıda Yayıncılık Eğlence Hizmetleri Tic. San. Ltd. Şti.
    © 2019 Tüm Hakkı Spor14.com adresine aittir. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.
    spor14.com Bolu Spor14 Gazetesi bilişim, medya uygulamasıdır. Kaynak göstermek koşulu ile içerik, resim ve medyanın kullanımı mümkündür.