"HERŞEY OLDU SÜPER LİG OLMADI..."

07/06/2016
07
HAZ
2016

Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkçı, kırmızı beyazlıların yeni sezon öncesi yapacağı çalışmalarla ilgili bilgiler verdi. Çarıkçı; “Ben hem Yönetim Kurulu’ndan hem taraftarımızdan, basınımızdan Bolu halkından destek bekliyoruz” dedi.

“BU KULÜBÜN KAPISI HERKESE AÇIKTIR”

Boluspor Kulüp Başkanlığı’nın zor bir görev olduğunu söyleyen Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkçı sözlerine şöyle devam etti: “Geçmişte bu kulüpte herkesin emeği var. Emin Bey’in emeği var, benim emeğim var. Bir Ramazan, Kurban Bayramı yapardık. İyi, kötü eski idareciler gelirdi, sosyal tesiste çay içerdik, muhabbet ederdik. Tekrar bunların hepsi olacak. Ben bunu bütün kulüp başkanlarına buna Savaş’ta dahil, onun Yönetim Kurulu’da dahil çünkü Boluspor’a iyi kötü herkes emek vermiş. Boluspor Kulüp Başkanlığı yapmak zor bir iştir. Hep şunu söylemişimdir. Bu ligde kalmak bile başarıdır.  Onun için benim veya yönetim kurulu’nun değil, bu kulüp Bolu’nun kulübü. Bu kulübe taraftarda girecek, basında girecek, eski başkanlar ve idareciler girecek. Ben onları bu kulüpte ağırlayacağım. Bu kulübün başarısı hepimizin başarısı. O konuda hiç kimse endişe etmesin. Bu kulübün kapısı herkese açıktır.”
 
“BOLUSPOR’UN 30–35 YAŞLARINDA OYUNCU ALMAYACAĞINI BEN SÖYLEMEK İSTİYORUM”

Boluspor’a değer katacak bir hoca ile anlaşmak istediklerini ifade eden Çarıkçı şunları dile getirdi: “Önce biz nasıl hoca alacağız. İyi bir hoca almak maliyettir, iyi bir hoca almak hedeftir. Şu anda o konuda biraz durmamız gerekiyor. Boluspor A takımına alt yapıdan oyuncu gelmezse, orada tutunmak çok zor. Boluspor’un 30–35 yaşlarında oyuncu almayacağını ben söylemek istiyorum. İlla ki iskelet olacak. Ama arasına kendi futbolcumuzu katmamız gerekiyor. Bugün işte ne yaptık? Elazığspor’dan Eren Aydın’ı aldık. Ne yaptı, ne verdi? Ama Umut Meraş çıktı, bir noktaya getirdi. Kötü oldu, olmadı. Umut Meraş’ı kazandık. Bunun gibi 4–5 futbolcumuz daha var. Bir Emrullah Yıldırım, bir maçta 3 puan aldırdı bize. Onun gibi oyuncuları bu takıma katmamız gerekiyor. O konuda ben çok dik duracağım, dirayetli duracağım. Altyapıyı bir üvey evlat değil, kendi çocuğumuz gibi, onların yemesinden, içmesinden her şeyiyle özel ilgileneceğim. Hoca için, genç, dinamik Bolu’ya değer katacak bir hoca almak istiyoruz.”

“BÜYÜK İHTİMALLE FİKRET BAŞKAN BOLU’YA GELECEKTİR”

Beşiktaş ile aralarında güzel bir dostluk olduğunu ifade eden Kulüp Başkanı Çarıkçı şunları dile getirdi: “Beşiktaş ile ilgili çıkan haberleri takip ediyorum. Deniz Abi söylemiş, Beşiktaş As Başkanı. Aslında bu konuyla ilgili haberim olmadı. Beşiktaş Kulübü Başkanı, kongreyi takip ediyor, kongre bitiyor. Beni aramış, ben aradım. ‘Necip kardeşim, istediğin bir şey var mı?’ dedi. Ne kadar güzel dimi. Bir Beşiktaş Kulübünün şimdiden Boluspor takımını kardeş takım gibi görmesi kadar güzel bir şey var mı? Önümüzdeki günlerde İstanbul’a gideceğiz. Fikret Başkanla  görüşeceğiz. Ben zaten kendisine söylemiştim ‘Bolu’da Beşiktaş ile maç yapacağız’ demiştim. Bugün Süper Ligin Şampiyon takımı Bolu’da maç yapması kadar güzel bir şey var mı? Belki sezon açılışını Beşiktaş’la

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.