"HER HAFTA ÜZERİNE KOYARAK GİDECEĞİZ"

22/11/2017
22
KAS
2017

TFF 1.lig ekiplerinden Bolurspor’un teknik direktörü Sait Karafırtınalar, NTV Radyo’da yayınlanan Anadolu’da Futbol programına katılarak önemli açıklamalarda bulundu.

Ligin son maçında Gaziantepspor karşısında alınan 3-0’lık galibiyetin önemine vurgu yapan Karafırtınalar,”Antep’te oynanan tüm maçlar için geçerli.Kolay bir maç gibi gözüküyor bu da konsantrasyonumuzu zor hale getiriyor. Maçın zor olacağını biliyorduk çünkü Gaziantepspor bu maçı çıkış maçları olarak görüyordu. İlk yarı kötü oynadık korner dahi atamadan soyunma odasına gittik. İkinci yarıda takım içinde yaptığımız bir kaç değişiklikle güzel işler başardık.3-0 gibi güzel bir skorla galip gelmek bizim için çok önemliydi” dedi. 

Boluspor’un başında çıktığı 3 karşılaşmada 2 galibiyet alması hatırlatılması üzerine Karafırtınalar,”Samsun maçı bizim için bir ölçüydü. Sonrasına milli takım arasına girdik. Oyuncularla 2 haftalık bir antrenman programımız oldu.3 maçta alınan 2 galibiyet önemliydi ama asıl zorlu periyota şimdi girdik.14 günde 4 maç oynayacağız ve gerçek performansımız bu süreçte belli olacak. Her hafta üzerine koyarak devam edeceğiz.” diye konuştu.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.