HAKAN ASLAN BOLU'DA KAMPTA

14/07/2014
14
TEM
2014

PTT birinci ligin iddialı takımlarından Şanlıurfaspor, yaptığı flaş transferlerinin ardından yeni sezon hazırlıklarına Bolu’da başladı. Teknik direktör Cihat Arslan’ın gözetiminde çalışmalarına start veren Şanlıurfaspor’da yeni transfer Tello’nun yanı sıra Boluspor’dan ayrılan Hakan Arslan’da yeşil-sarılıların Bolu kampına katıldı.

Bu yıl yaptığı transferlerle adından sıkça söz ettiren Şanlıurfaspor, Bolu’da kampa girdi. Karacasu’da bir otelde 27 kişilik takım kadrosu ile yeni sezona merhaba diyen Cihat Arslan’ın öğrencileri ve yeni transferlerde kampa katıldı.

Yaptığı flaş transferler ile ismini duyuran Şanlıurfaspor’da Eskişehirspor’dan kadrosuna kattığı Tello, Karabüskspor kaleci Bora, Boluspor’dan Hakan Arslan, Kenan Karışık, Yusuf Akyel, Veli Kızılkaya, Göksu Alhas, Gökhan Alsan, Abdulkadir Özgen, Hüsnü Başkurt, Berkan Tugay Karadeniz, Serhat Koç ile birlide dış transferde 12 imza attıran Şanlıurfaspor transfer şampiyonu oldu. Güneydoğu temsilcisi yeni sezon hazırlıklarına da fırtına gibi başladı. Cihat Arslan önderliğinde yeni sezona Bolu’da hazırlanan Şanlıurfaspor’da, önümüzdeki günlerde transferlerin devam edeceği gelen haberler arasında yer aldı.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.