HAKAN ARSLAN'DAN OLAY YARATACAK AÇIKLAMALAR

14/08/2014
14
AĞU
2014

 Boluspor'dan ayrılan ve transferi yılan hikayesine dönen Hakan Arslan bolspor.com'a konuştu. İşte o açıklamalar....


“BEN BOLUSPOR’A 3 YILLIK İMZA ATMIŞTIM”

Tecrübeli oyuncu geçtiğimiz sezondan başlayarak bugüne kadar gelinen noktada “Ben geçtiğimiz sezon 3 yıllık imza atmıştım. Sezon sonu sözleşmem bitiyor ve ben boşa çıkıyordum. Mehmet İnceayan başkanlığa geldi ve benimle bir görüşme yaptı. Ben 2 senedir tekliflerin geldiğini ve gitmek istediğimi dile getirdim. Bunlar haberlerde de yer aldı. 2 senedir bonservis bedelim yüksek olduğundan gidemiyordum. Ben Mehmet başkan ile görüşmemde önümüzün açılmasını istedim. Kendisi seni Bolu’ya getiren biz olduk ve ahte vefa istedi.”dedi. Geçtiğimiz sezon sözleşmesi biten Hakan Arslan “Geçtiğimiz yıl sözleşmem bitmişti. Bizde görüşmelerimiz sonrasında 1 yıl boş mukaveleye imza attım.”dedi.

“BEN BOLUSPOR’A PARA KAZANDIRMAK İSTEDİM”

Mehmet İnceayan ile görüşmeleri sonrasında Boluspor’dan bonservissiz gitmek istemeyen Arslan “Ben sırf Boluspor’a para kazandırmak adına bu şekilde hareket ettim. Bunun üzerine biz giderken senin önünü açacağız denildi. Geçen sene 500-600 milyara biz seni vereceğiz dendi. Bu konuda Mehmet İnceayan bir telefon kadar uzakta sorabilirsiniz. Bu konuşmalardan Savaş Abak’ında haberi var. Sözü veren Boluspor’dur. Kurumlar adına konuşuluyor.”dedi.

“BEN KONYASPOR İLE ANLAŞMIŞTIM”

Hakan Arslan sözlerine Konyaspor ile anlaştım diyerek devam ederken “Ben Konyaspor ile anlaştım. Ama şunu tekrar söylüyorum sırf Boluspor para kazansın diye sözleşmemi 1 sene uzattım. Uzatmasaydım serbest kalıyordum. Ben Mehmet İnceayan’ı kıramadığımdan dolayı boş mukaveleye imza attım. İyi niyetimizle anlaştık. Bunu hiçbir futbolcu yapmaz. Bende imza atarak Boluspor’da kaldım.”dedi.

“BURSASPOR’DAN TEKLİF GELDİ”

Tecrübeli sol bek Bursaspor’dan kendisine teklif geldiğini futbolcuların arasında Başkan Savaş Abak’ın kendisinin söylediğini dile getirirken “Bursaspor’dan benim için teklif geldiğini Savaş Başkan futbolcuların arasında bana kendisi söyledi. Daha sonraki görüşmemizde benimle ilgili olarak 800.000TL istemeyi düşündüğünü dile getirdi. Bende bu fiyatın fazla olduğunu ve biraz pazarlık payının bırakılmasını rica ettim. Bu fiyatı verebilecek takımların zor olduğunu dile getirdim. Malum geçtiğimiz sezon kötü bir sezon geçirdiğimizi dile getirdim.”dedi.

“SAVAŞ ABAK HER TÜRLÜ KOLAYLIĞI SAĞLAYACAĞINI SÖYLEDİ”

Hakan Arslan Süper ligden gelecek tekliflerde kolaylık sağlayacağını dile getirdiğini söyleyen tecrübeli oyuncu “Bu görüşmede Savaş başkan tabiî ki sen süper lige gittikten sonra ben her türlü kolaylığı sağlayacağım. İşte ben bu süreçte Konyaspor ile anlaştım ve bununla ilgili haberlerde yer aldı.”dedi.

“KULÜBE GELDİM VE HERKESLE HELALLEŞTİM”

Konyaspor ile anlaşmamdan sonra kulübe gelerek yöneticiler dahil olmak üzere herkesle helalleştiğini dile getiren Arslan “Anlaşma sağlandıktan sonra Boluspor kulübüne geldim. Başkan ile görüştük. Seni veriyoruz oğl

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.