HAKAN ARSLAN İÇİN 300 BİN İSTENMİŞ

13/06/2016
13
HAZ
2016

Boluspor ve Şanlıurfaspor arasındaki Hakan Arslan olayında baş döndürücü olaylar dönmeye devam ediyor.

2014 yılında sözleşmesini tek taraflı fesh edip Şanlıurfaspor'a transfer olan Hakan Arslan olayında TFF tarafından son karar Hakan Arslan'a 6 ay men cezası, Şanlıurfaspor'a transfer yasağı gelirken o dönem yaşananlarla ilgili Şanlıurfa Gazetesi olayın başka bir yönünü sütunlarına taşıdı. Gazetenin 13.06.2016 tarihinde internet sitesinden yayınladığı haber şöyle;

 

 

Transfer yasağıyla ilgili bomba iddia

Transfer yasağı ile sarsılan Şanlıurfaspor’un, başına gelenler inanılır gibi değil.  Şanlıurfaspor’da transfer yasağının önüne geçilmesi için yürütülen çalışmalar amacına neden ulaşamadığının perde arkasına ulaşıldı.

KULÜPLERDE GÖRÜLMEMİŞ OLAY

Transfer yasağı ile ilgi mahkemede Şanlıurfaspor’un avukatlığını yapan ismin şikede ve şaibeden ismi gündemden düşmeyen menajer Metin Korkmaz’ın avukatının olduğu ortaya çıktı. Bir menajerin avukatının Şanlıurfaspor Kulübünü savunmasını yapması, spor camiasında bomba etkisine neden oldu.

300 BİN LİRAYA RAZI OLMADIK,  2 MİLYON OLDU

Şanlıurfaspor’a transfer yasağı gelmeden önce ilk mahkemede Boluspor’un,  Şanlıurfaspor’a “300 bin lira verin bu konuyu aramızda halledelim” dediği ancak Urfaspor’ın buna yanaşmadığı ileri sürüldü. Şanlıurfaspor Kulübünün bu teklifi kabul etmediği ve bugün bu rakamın 2 milyon liraya ulaştığı öğrenildi.

ŞANLIURFASPOR’DAN SONRA KENDİNİ DE YAKTI

2013-2014 sezonunda Boluspor ile sözleşmesini tek taraflı feshedip Şanlıurfaspor’a gelen Hakan, Şanlıurfaspor’dan sonra kendini de yaktı.  Şanlıurfaspor’a transfer yasağı getirildi. Şanlıurfaspor 2013-2014 sezonu sonunda Boluspor’la sözleşmesini fesheden Hakan Arslan’ı renklerine bağamış ve Boluspor bu durum nedeniyle Futbol Federasyonuna itirazda bulunmuştu. Bu itirazın ardından Şanlıurfaspor’a 1 yıl transfer yasağı, Hakan Arslan’a 6 ay men cezası gündeme gelmişti. Şanlıurfaspor bu başvuruya itiraz etmişti. İtirazla sonuç vermemiş ve Şanlıurfaspor 1 transfer yasağı gelmişti. Bunun ardından Hakan Arslan’a da 6 ay futboldan men cezası gündemdeydi. Şanlıurfaspor’a transfer yasağı gelmesinin ardından Futbol Federasyonu Hakan Arslan’a da cezayı kesti. Göztepe'nin, 31 Mayıs'ta biten sözleşmesini yenilemediği Hakan Arslan, Futbol Federasyonu'nundan 6 ay men cezası aldı.

 

 
 
Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.