Haftadan haftaya DÜŞÜYORUZ! 1-4

29/03/2014
29
MAR
2014

Boluspor, PTT 1. Lig’in 32. Haftasında Karşıyaka ile kendi evinde karşı karşıya geldi. Kümede kalma açısından büyük önem taşıyan bu müsabakada kırmızı beyazlılar rakibine 1-4 mağlup olarak büyük bir darbe aldı.

Boluspor evinde konuk ettiği Karşıyaka maçına şu on birle çıktı: Atacan Öztürk, Adem Alkaşi, Daniel Ztatkov, Jimmy Dixon, Alican Karadağ, Hakan Arslan, Mustafa Kayabaşı, İsmail Haktan Odabaşı, Alp Ergin, Emre Kılınç, Haluk Türkeri

İlk yarıya iki takım da hızlı başlasa da konuk ekip Karşıyaka 32. Dakikada 1-0 öne geçti. Rakip takımın kullandığı korner atışında direk kaleye giden topu kontrol edemeyen Atacan’ın hatası kırmızı beyazlıları geriye düşürürken ilk yarı bu skorla sona erdi.

İkinci yarı fark açıldı

İkinci yarıya rakip kalede gol bulmak adına Haluk – Emrah değişikliğiyle başlayan kırmızı beyazlı ekip skor üretemedi. 57. ve 67. Dakikalarda Ofoedu attığı gollerle skoru 3-0’a taşıdı. 83. Dakikada Alican’ın ayağından bulduğu golle kırmızı beyazlılar umutlansa da 90+2’de Ahmet Arı’nın attığı gol maçın skorunu tayin etti.

Kırmızı beyazlılar aldığı bu mağlubiyetle 28 puanda kalırken puan durumunda 17. sıraya düştü.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.