"Güngören maçını herkes çantada keklik olarak görmesin"

13/01/2012
13
OCA
2012

Boluspor defansının bel kemiği Veli Kızılkaya, Gençlerbirliği maçını kazanacaklarına inandıklarını ancak İstanbul Güngörenspor maçı için rehavete girmemeleri gerektiğini söyledi.  
 

Oynadığı oyunla herkesin alkışını alan Veli, “Hava şartlarının zor olduğu bir maçtı. İyi mücadele ettik. Rakibimize 90 dakika boyunca 2 veya 3 pozisyon dışında fırsat vermedik. Sonuçta onlarda süper lig takımı. Ama bizim takımımızda da süper lig tecrübesi olan arkadaşlarımız var. Aslında ben bu sonucu bekliyordum. Süper Lig takımları bir alt ligle oynarken motivasyon eksikleri olabiliyor. Bizde bunu iyi bir şekilde değerlendirdik. Yeni hocamızda geldi. Takım olarak da bazı şeyleri hocamıza göstermek acısından daha çok mücadele ettiğimizi düşünüyorum” dedi.  

 

“GÜNGÖREN MAÇINA DİKKAT”

 

İstanbul Güngörenspor’u kimsenin çantada keklik olarak görmemesi gerektiğini ifade eden tecrübeli defans oyuncusu, “Takımızda tecrübeli oyunculardan oluştuğu için Güngören maçında rehavete kapılacağımız düşünmüyorum. Öyle bir şey olmaz kanaatindeyim. Güngören maçını herkes çantada keklik olarak görüyor olabilir ama böyle maçlar çok zor geçer. Bu maça moral motivasyon açısından iyi hazırlanırsak, kazanacağımız düşünüyorum” diye konuştu.    


Kaynak: www.bolusampiyon.com

 

 


Boluspor Genclerbirligi mac ozetleri ile spor14com

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.