GÖZTEPE'NİN TRANSFER LİSTESİNDE İLK SIRADA

09/06/2018
09
HAZ
2018

Yerli transferine ağırlık veren Göztepe, geçtiğimiz sezon Boluspor’da parlayan sol bek Cengiz Umut Meraş‘ı yakın takibe aldı. Oyuncuyu Yeni Malatya, Kasımpaşa ve Beşiktaş ta istiyor.

Spor Toto Süper Lig’de yeni sezona gençleştirilmiş kadroyla girmeyi planlayan Göztepe, alt liglerdeki cevherleri takibe aldı. 3. Lig ekibi Gölcükspor’dan Berke Bıyık’la ilgilenen Göz Göz, şimdi de Spor Toto 1. Lig’de normal sezonu 3. sırada tamamlayan Boluspor’un sol beki Cengiz Umut Meraş’la ilgileniyor. 1. Lig’i çok iyi tanıyan teknik direktör Bayram Bektaş’ın en beğendiği kanat oyuncularından biri olan 22 yaşındaki oyuncunun sözleşmesi 2019 Mayıs ayında bitiyor.

Bektaş’ın yetersiz sol bek rotasyonunu genişletmek için genç futbolcunun transferinin yapılmasını istediğini yönetime bildirdi. Cengiz’in transferi için Yeni Malatyaspor‘un başta olmak üzere Kasımpaşa ve Beşiktaş’ında ilgisinin olduğu öğrenildi. 2013 yılından beri Boluspor’da top koşturan Cengiz, kırmızı beyazlılarda 89 maça çıktı.

RESMEN İSTEDİLER, TRANSFER BEDELİ BELİRLENECEK

Göztepe kırmızı beyazlı ekibe resmi başvurusunu yaparken, Boluspor'un belirleyeceği transfer bedeline göre harekete geçmeleri bekleniyor.  

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.