GÖYNÜK BELEDİYESPOR BAL LİGİNE ÇABUK ALIŞTI

06/10/2019
06
EKİ
2019

2019-2020 sezonunda Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 6.grupta Göynük Belediyespor sahasında lige şampiyonluk hedefi ile başlayan Bartınspor’u konuk etti.  Mücadelede öne geçen ekibimiz  bu üstünlüğünü koruyamadı ve maç 1-1 sona erdi.  

Göynük Belediyespor sezonun üçüncü maçında Bolu Karaçayır 4 nolu sahada Bartınspor ile  karşılaştı. Saat 15:00'te başlayan karşılaşmayı Ankara bölgesi hakemlerinden Utku Doğan yönetti.

Karşılaşmayı Göynüklü sporseverlerin yanı sıra Bartın'dan giden yaklaşık 100 kişilik taraftarda tribnden takip etti. Maça baskılı başlayan temsilcimiz mücadelenin 10.dakikasında kaptanı Metehan'la 1-0 öne geçti. Golden sonra müsabakada dengeyi kuran Bartınspor beraberlik için rakip kaleyi baskı altına alsa da Göynük Belediyespor savunması bu devrede hata yapmadı.

 İkinci yarıya daha derli toplu bir oyun sergileyen Bartınspor, 66.dakikada gelişen organize atakta Ulaş'ın kafa golüyle maçta dengeyi sağladı:1-1.

Golden sonra her iki takımda rakip kalede etkili olsalar da her iki takım da eşitliği bozamadı ve puanlar paylaşıldı. Bu skorla geride kalan 3 haftada 5 puan toplayan Göynük Belediyespor ligde 4. Sıraya yükseldi.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.