GOLLERİN ZAMANI VE İLK DEVRELER

16/11/2016
16
KAS
2016

TFF 1. Ligine oldukça iyi  başlayan kırmızı beyazlı ekibimiz Boluspor yoluna emin adımlarla devam ediyor. Ligde oynadığı 10 maçı geride bırakan Boluspor’un bu maçlarda istatistiklere yansıyan sonuçlar şöyle;

Kırmızı beyazlıların bu ilk 10 maçında ilk 45 dakikalarına baktığımızda  4 karşılaşmayı önde bitirdi, diğer 4 maçta ise ilk yarılar eşitlikle sonuçlandı. 10 maçın ikisinde ise Boluspor soyunma odasına  mağlup gitti. Evin de karşılaştığı maçların ilk 45 dakikasında Sivasspor, Samsunspor ve Denizlispor karşısında galibiyetle ilk yarıyı tamamlamayı bildi.  Gaziantepspor ile soyunma odasına eşitlik halinde gitti.  Mersin İdmanyurdu’na karşı ise hem ilk yaırda hem de maç sonunda mağlubiyete boyun eğmek zorunda kaldı. 

DEPLASMANLAR

Deplasmanda karşılaştığı maçlara bakacak olursak ilk 45 dakikada Elazığspor’a karşı soyunma odasına önde gitti. , Giresunspor’a karşı devreyi mağlup tamamlasa da maçı çevirmeyi bildi. Ümraniyespor, Eskişehirspor ve Göztepe’yle  ilk devrelerde eşitlik bozulmamıştı.

İLK ON MAÇ

Kırmızı beyazlı ekibimizin 90 dakikaların sonucunda ise 6 galibiyet aldı, 2 kez berabere kaldı ve 2 mağlubiyete engel olamadı. Evinde karşılaştığı maçlarda Sivasspor, Samsunspor, Denizlispor ve Gaziantepspor’u puansız gönderirken, Mersin İdmanyurdu’na karşı sürpriz bir mağlubiyet almıştı.  Deplasmanda oynadığı maçlarda Elazığspor’u ve Giresunspor’u mağlup etmeyi başaran Boluspor Ümraniyespor ve Eskişehirspor ile berabere kaldı. Ligin 10. haftasında Göztepe’ye son dakika penaltısı ile mağlup oldu.

GOLLERİN ÜÇTE BİRİ SON ÇEYREKTE

Boluspor 10 maçta rakip filelere tam 17 gol kaydetti. Gollerin zaman dağılımına bakacak olursak,  Boluspor, 1-15 dakikaları arasında  2 gol, 16-30 dakikalarda 2 gol, 31-45 dakikalarda 1 gol, 46-60 dakikalarda 3 gol, 61-75 dakikalarda 3 gol ve 76-90 dakikalarda 6 gol buldu.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.