GERGİN MAÇI BOLUSPOR KAZANDI (FOTO GALERİ)

17/08/2014
17
AĞU
2014

Lig öncesi son hazırlıklarını yapan Boluspor 2. lig ekiplerinden Hatayspor ile karşılaştı. İlk yarısı 0-0 biten karşılaşmada  Ali Dere 75. dakikada Boluspor'u önce geçirdi.  Maçın bitimine 10 dakika kala yaşanan gerginlikler nedeniyle maç tamamlanamadı. 

Lige sayılı günler kala Boluspor  Hatayspor ile tesislerde bir hazırlık maçı oynadı. Eksikliklerini görmek isteyen teknik heyet oyuncuları yakından takip ederken, Boluspor  ilk yarıda Hatayspor kalesinde istediği golü ve pozisyonları bulamadı.  Bu devrede misafir takım daha etkili görünürken kırmızı beyazlı ekibimiz pozisyon üretmekte zorlandı.   Kırmızı beyazlı ekibimiz sahaya şu on bir ile çıktı. Erdi Yokuşlu, Mehmet Can, Mehmet Kuruoğlu, Nurettin, İsa, Ahmet, İshak, Kibong,(Bilal) Dk 71 Emre Kılınç,(Emre Taşkoparan)Dk 78 Ali Dere, Kenan Şahin(Enes) Dk 82

İkinci yarı da İsmail Hakan Odabaşı’nı oyuna alarak başlayan teknik direktör Reha Erginer Boluspor’un biraz daha önde basmasını sağlayarak rakibe göre daha baskılı bir takım  görüntüsü verdi. İki takımın oyuncuların hırsı maçta gerginlik yaşamasına neden oldu. Maçın tek golünü Ali Dere kaydetti. Karşılaşma çıkan olaylar nedeniyle 80. dakikada tatil oldu.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.