"GEREKEN CEVABI FUTBOLCULARIMIZ VERECEKTİR"

03/11/2018
03
KAS
2018

 

Boluspor taraftar grubu Yarenler pazar günü oynanacak olan Spor toto 1. lig 11. hafta maçında oynanacak olan Karabükspor Boluspor maçına alınmayacakları haberinin üzerine bir açıklama yaptılar.

İŞTE O AÇIKLAMA;

Tribün canlı ve dinamik bir yapıdır.
Sahip olduğu enerjiyi sahadaki takıma yansıtarak başarıya katkıda bulunur. Kilometrelerce yol gidip  bunun negatif yönlerini hissettirmeden takıma destek verebilmektir .Bunu yaparken de organize olması şarttır.
Ve bu organizasyonu da bazı insanlar sağlamaktadır. Bu insanlarında bazı sorumlulukları var tabi ki , bu bahsettiğimiz canlı ve dinamik yapıyı tutabilmek, insanları tribüne çekebilmek tribünü kaos ortamı dışında tutabilme diye çoğaltılabilir. Ve bunun üzerine tribün çete veya bir örgüt olarak görülmemelidir. Buna hitaben bir açıklaması olmadan ve son anda alınan bir kararla bizler deplasman hakkımızdan mahrum bırakılıyoruz.
Boluspor bu sene şampiyonluğun en büyük adayıdır ve bu yolda sapmadan devam edecektir. Bizler Yarenler taraftar grubu olarak bu yapılanı unutmayız. Karabük valiliği ve emniyetine değinmek gerekirse;
 Karabükspor zaten küme düştü diyebiliriz ve evindeki  maçları 50-60 tane seyircisi izlemekte. İstanbul takımlarının birbirine deplasman yaptığı zamanda bizler Karabük'e gidemiyoruz. Neyse gereken cevabı yarın sahada futbolcu arkadaşlarımız verecektir. Saygılarımızla..... YARENLER

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.