"Geçtiğimiz yıl kadro dışı kalmak beni çok üzdü"

11/03/2014
11
MAR
2014

Savunma oyuncularının farklı bir duruşu var. Mücadelenin, emeğin ve direnişin simgesi oluyorlar. Onlar kulüplerini tanımlıyor, onlar kulüp için bayrak adam oluyor… “Taş gibi defans, top geçer adam geçmez” derler ya işte Cemil’de Boluspor için onlardan bir tanesi. 4,5 yıldır Boluspor formasını giyiyor.

Boluspor Dergisine konuk olan Cemil, geride kalan 4,5 yılı ve gelecek ile ilgili planlarını açık yüreklilikle anlattı. Bu sezon yaptığı en büyük hatayı söyleyen Cemil, önemli konularda açıklamalar yaptı.

5 sezon oldu. Neler söyleyeceksin?

4,5 yıldır Boluspor forması giyiyorum. Gençliğimin en güzel yıllarını Boluspor’da geçirdim. 4,5 yıl büyük bir süre. İstikrarlı bir şekilde bu süreyi geçirmem benim adıma gerçekten sevindirici bir durum. Belki büyük takımlara transfer olsaydım kulübüme de para kazandırabilirdim. Çünkü futbolcu hayallerle yaşar. Başarıyı yakalamak için hedef ve hayal gerekiyor.

Bolu’yu ve Boluspor’u seviyor musun?

Tabi ki seviyorum. Boluspor’dan ekmek yiyorum ve 4,5 yıllık süre içerisinde burada çok iyi dostluklar edindim. Herkesten güzel referanslar alıyorum. Bolu’da mutsuz olduğum bir durum yok. Her zaman bulunduğum yere şükrediyorum. Arkama baktığımda daha kötü yerlerde olan insanların olduğunu görerek bulunduğum yere şükrediyorum. Tabi ki hedeflerim var. Şu andaki konumdan ve bulunduğum kulüpten son derece memnunum.

Duygusal bir oyuncusun. Oynamadığın zaman üzülüyor musun?

Tabi ki evimizden uzaktayız. Ailen dışındaki insanlarla berabersin. Sonuçta çalışmak için geldik ve tüm günümüzü çalışarak geçiriyoruz. Oynamamak tabi ki futbolcuyu üzer. Geçtiğimiz sezon kadro dışı kaldım ve inanılmaz üzüldüm. Büyük bir hayal kırıklığı yaşadım diyebilirim. Benim için Boluspor’da yaşadığım en üzüntülü dönemdi.

Sorun yaratan mı yoksa sorun çözen bir futbolcu musun?

Futbol hayatımın dışında da sessiz kalıyorum. Yapı gereği sessiz bir insanım. Yanlış anlaşılmaktan çok korkuyorum. Ne olursa olsun ince konularda sessiz kalıyorum. Bu yüzden de sorun yaratan bir futbolcu değilim.

Bu sezonu nasıl değerlendiriyorsun?

PTT 1’inci liginde kadrolar her yıl değişiyor. Takımlar her sezon transfer yaparak güç kazanıyorlar. Bence bu sezon takımımızda aşı tutmadı diyebilirim. Tek tek baktığımız zaman çok üst düzey bir kadromuz v

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.