GAZİŞEHİR FK TARAFTARLAR DERNEĞİNDEN MESAJ

06/03/2019
06
MAR
2019

Antalya deplasmanından dönerken yaşanan kazada hayatını kaybeden Ankaragücü taraftarları Mert Turgut Çakır ve Eren Açıkgöz'ün vefatından sonra neredeyse tüm kulüpler ve taraftarları Ankaragücü'nün ve vefat eden taraftarların ailelerinin acılarını paylaşmışlardı. 

Yaşanan bu gelişme tribünlere ve verilen dostluk mesajlarına yansırken, Ankaragücü taraftarları artık hiç bir kulüp taraftarları ile husumetlerinin kalmadığını, dostluğun ön plana çıkması gerektiğini belirtmişlerdi. Bu tür mesajLar çeşitli tarafta gruplarından gelirken, futbol ailesinde dostluk rüzgarları daha güzel esmeye başladı. 

Yaşanan bu gelişmelerden sonra Boluspor taraftarı ile arası gergin olan Gazişehir FK Taraftarlar Derneğide bir mesaj yayınladı. Sosyal medya hesaplarından iki kulübün logosu ile yayınladıkları mesajda "TÜM TAKIM TARAFTARLARININ ALDIGI KARARA SAYGI DUYUYORUZ KAVGALI OLDUGUMUZ BOLUSPOR TARAFTARLARINA DOSTLUK ELİNİ UZATIYORUZ AYNI DUYARLILIGI BOLUSPORLU KARDEŞLERİMİZDENDE BEKLİYORUZ TÜRK FUTBOLU VE TRİBÜNLERİMİZ KAZANSIN" ifadelerine yer verdiler.

FotoÄŸraf açıklaması yok.   

Kaza sonrası taraftar gruplarından mesajlar;

Siz giderken neler mi oldu Eren - Mert kardeşler. Abdest alan Kocaelisporlu’nun montunu Sakaryaspor taraftarı tuttu, Eskişehirsporlular, Antalyasporlular ile beraber simit ayran dağıttı, Göztepeliler ta İzmir’den sizin için gelirken yolda kaldı, Ankaragüçlüler gitti onları aldı, Bursasporlular ile Karşıyakalılar aynı safta namaza durdu, Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş taraftarı tabutunuzun arkasından kol kola yürüdü, ismi saymak ile bitmeyen, yazmaya sayfaların yetmeyeceği 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.