FUAT HOCADAN KUPA, GÖZTEPE VE BEŞİKTAŞ AÇIKLAMASI

03/11/2016
03
KAS
2016

Boluspor'da öncelikle hedeflerinin lig olduğunu kupa maçlarını Kasım ayı sonunda oynayacakları zaman düşüneceklerini belirten Boluspor teknik direktörü Fuat Çapa ilk hedeflerinin Göztepe maçı olduğunu belirtti.

Milli ara öncesi ilk etaptaki 10 lig maçını geride bırakacaklarını söyleyen Çapa "Göztepe puan durumuna baktığımızda direk rakibimiz. Bu maçı iyi bir sonuçla bitirip bir kaç gün tatil yapmak istiyoruz. Çünkü yoğun lig ve kupa maçları nedeniyle oyuncularımıza çok fazla dinlenme şansı vermedik. Göztepe maçından sonra ekstra bir kaç gün dinlenme verdikten sonra ligde geri kalan 8 maça odaklanmak istiyoruz" dedi.

Kupa maçları ile fazla yorum yapmak istemediğini belirten Çapa "Biz tamamen lige konsantreyiz. Kupa maçları geldiği zaman gerekli yorumu yaparız. Beşiktaş geçtiğimiz yılın süper lig şampiyonu. Şampiyonlar liginde ülkemizi başarı ile temsil ediyorlar. Ligde iyi bir gidişatları var. Bizim adımıza Beşiktaş'ın çıkması sevindirici. Çünki o tür maçları her gün oynayabileceğiniz bir karşılaşma değil.  En azından bu sezon değil.  Biz oyuncularımıza hedef gösteriyoruz. Böyle maçları tatmak istiyorlarsa hedefleri belli. Süper lige çıkarız her hafta böyle heyecanı maçları oynarlar" dedi. 

 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.