FUAT HOCA KARAR AŞAMASINDA

13/12/2016
13
ARA
2016

Ziraat Türkiye Kupasında gruplarda karşılaştığımız Darıca Gençlerbirliği maçında teknik direktör Fuat Çapa genç ve yedek oyunculara yer verdi. Devre arası transferine hazırlanan kırmızı beyazlılarda Fuat hoca yedek ve genç oyunculardan kalacak, gidecek veya kiralık gönderilecekleri bu maçlarda görme şansı yakaladı.   

GENÇLER SAHNEDE

Darıca Gençlerbirliği maçında ilk 11’de 17 yaşındaki gelecek vadeden oyuncu Özgür Kazar’a yer veren Fuat Hoca, ikinci yarıda diğer bir genç oyuncumuz olan Hakan Özkan’a şans verdi. Yedek oyuncular arasında bulunan 17 yaşındaki Kutay Aydın’a da şans veren Fuat Hoca sahaya ilk on birde sürdüğü Ozan Karabacak’ı oyundan alarak son bölümlerde Kutay’ı oyuna dahil etti.   Kalede ise Erdi'nin yerine Melih, orta sahada Burak Asan'da 90 dakika başarı ile forma giyen isimler oldular.

YEDEKLER FORMA YARIŞINDA

Ligde 14 haftayı geride bırakan Boluspor'da bu sezon yedek kulübesinin katkısı az olurken, Fuat Çapa'nın devre arası transfer dönemi öncesi bu maçta da yine A takımın yedeklerine şans verdi. Boluspor'da kalıp kalmayacaklarına bu maçlarda karar veren Çapa, Cumali Bişi, Özgür Özkaya, Cengiz Umut, Tunahan Çiçek, İsmail Yıldırım ve Fatih Turan'ı da bu maçlarda dikkatli gözlerle izledi.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.