FUAT HOCA BANDIRMASPOR MAÇINI DEĞERLENDİRDİ

23/04/2017
23
NİS
2017

Boluspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, “Bugün için mutluyuz ama 34 hafta sonra daha çok mutlu olmak istiyoruz. Bu işin ciddiyetini gözardı etmemek gerekiyor. Bundan sonraki iş detaylarda gizli. Önemli olan o detayları yakalayabilmek. Detayları iyi şekilde analiz edip ve o doğrultuda çalışabilmek. Biz de bunu gerçekleştirmeye çalışacağız” dedi.

Boluspor kendi evinde Bandırmaspor'u 4-1 mağlup ederken, Teknik Direktör Fuat Çapa maç sonunda açıklamalarda bulundu. Çapa, “Bundan sonraki süreci iyi değerlendirmemiz gerekiyor. Bugün net bir skorla galip geldiğimiz için mutluyuz. İlk devre özellikle çok iyi oynamadık. Daha iyi oynadığımız karşılaşmalar oldu. Ama oynamamız gerektiği gibi oynadık. Rakibi geçtiğimiz hafta izlediğinizde, özellikle sizin topu kaptırmış olduğunuz alanda kontraya çok iyi çıkıyorlardı. Biz kontraya alan bırakmamak adına rakibi ikinci alanda karşılayıp onların oynamak istediği oyunu bir şekilde biz oynamaya çalışmaktı. Golden sonra bunu daha rahatlıkla yapabildik.” ifadelerini kullandı.

“ÖNEMLİ OLAN DETAYLARI YAKALAYABİLMEK”

“Son haftalara nazaran bugün değişiklikler yaptık. Oynayan arkadaşlarımız da beklediğimiz performansı iyi bir şekilde gösterdiler. Bugün için mutluyuz ama 34 hafta sonra daha çok mutlu olmak istiyoruz. Bu işin ciddiyetini gözardı etmemek gerekiyor. Bundan sonraki iş detaylarda gizli. Önemli olan o detayları yakalayabilmek. Detayları iyi şekilde analiz edip ve o doğrultuda çalışabilmek. Biz de bunu gerçekleştirmeye çalışacağız.”

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.