FUAT ÇAPA MAÇIN ARDINDAN AÇIKLAMALARDA BULUNDU

10/09/2017
10
EYL
2017

Boluspor TFF 1.Lig’in 4 haftasında Manisaspor’a konuk oldu. Mücadele Manisaspor’un 2-1’lık üstünlüğü ile sonuçlandı. Maçından ardından Fuat Çapa  basın açıklamasında konuştu.

Hak etmedikleri bir mağlubiyet aldıklarını belirten Boluspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, sahada oyun ve pozisyon alma anlamında iyi olduklarını söyledi. Çapa, "Son 3 haftadır oynadığımız oyunların en iyisiydi. Futbolda her zaman iyi oynayan kazanmıyor. Daha çok topa sahip olan takım kazanmıyor. Manisa'nın özellikle artıları, duran toplar ve rakipten kazanmış olduğu kontratakları vardı. Bunları biliyorduk ve önlemini almıştık. Duran toplarda pek etkili olamadılar. Yemiş olduğumuz birinci golde kendi alanımızdan uzaklaştıramadığımız top bize çok pahalıya mal oldu. Yapmış olduğumuz hamlelerden sonra 1-1'i yakaladık. Oyunu tekrar elimize aldık derken savunmadaki bir hatadan dolayı 2. golü yedik. Ondan sonraki süreçte çok kısıtlıydı. Sonuç olarak üzücü ama oyun olarak son 3 haftanın en iyi oyunu oynadık.’’

‘’ 65-70 dakika gayet olumluydu.’’

‘’Artık transfer dönemi bitti. Gelecek gidecek oyuncular da kalmadı. Şuanda önümüzdeki haftadan itibaren bize direkt rekabet ortamını uyandıracak 4 tane oyuncumuz dahil olacak. Bunlar Pedro Franco, Sefa Yılmaz, Andre Santos ve Mustafa Durak. Artık geçtiğimiz 4 haftadır taraftarlarımızı çok üzdük. Kendimiz çok üzüldük. Sadece bugünkü üzüntüm oyuncularımızın göstermiş olduğu iyi niyeti oyunu, puan veya puanlarla sonuçlandıramamış olmamızdır. Maalesef olmadı. Önümüzdeki Adana Demirspor maçında camiamızı mutlu etmek istiyoruz" dedi.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.