FUAT ÇAPA MAÇ SONUNDA AÇIKLAMALARDA BULUNDU

07/04/2017
07
NİS
2017

Fuat Çapa ligin 27.haftasında Göztepe karşısında alınan 3 puanın ardından açıklamalarda bulundu. Sözlerine kot totemi ile başlayan Çapa ‘’Bizim adımıza bu karşılaşma bu sezonun en iyi karşılaşmasıydı.’’dedi.

 

Fuat çapa " İlk karşılaşmanın bir benzeri oldu. Orda 90'ıncı dakika da 1-0 geriye düşmüştük. Bu sefer biz 90. Dakikada 1-0 galip geldik. Bence bu skor bugün hepimizi çok tatmin ediyor. Çünkü Türkiye’de skor izlenildiği için ama bugün skordan daha çok oynanan oyun bizi tatmin etti. Umarım tribünde olanları televizyon başında olanları da tatmin etmiştir" dedi. 

"ŞU AN OLMAMIZ GEREKN YERDEYİZ"

"Bu haftalardır çalıştığımız oynamak istediğimiz oyuna yakın bir oyun oldu. Herşey çok mu güzeldi yok değil ama şartlar içerisinde oynanabilecek en iyi oyun olduğunu düşünüyorum. Rakibe çok fazla pozisyon vermedik. Kendimiz ilk 18 içerisinde doğru tercihler yapamadık zaman zaman doğru değerlendiremedik ama oynamış olduğumuz oyun altını basarak söylüyorum takım oyunu. Kendilerine teşekkür etmek istiyorum vermiş oldukları mücadeleden dolayı vermiş oldukları birlikten dolayı çünkü biz ilk geldiğimiz günden itibarende söyledik biz bireyler olarak değil takım olarak bir şeyler yapmak istiyoruz. Zaman zaman inişlerimiz çıkışlarımız oldu ama son 6-7 hafta oynamış olduğumuz oyun bugün kü oynayacağımız oyunun bir belirtisiydi her ne kadar sizler zaman zaman mutlu olmamış olsanız da biz bu süreci böyle değerlendireceğimizi biliyorduk. Şuan itibariyle olmamız gereken yerdeyiz. Yani ilk 6 içerisindeyiz. Tabi ki de hafta sonu oynanacak oyunların sonuçlarını bekleyip ondan sonra ilk 6 içerisinde olup olmadığımızı göreceğiz. Ama biz sezon sonunda orada olacağız bundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Bunu bugünkü galibiyetten sonra söylemiyorum mağlup olduğumuz karşılaşmalarda da söylemiştim. Bunda sonra ki karşılaşmalarda sadece ilk 6 değil 3 mü olur 2 mi olur 4 mü olur 5 mi olur ama onun içerisinde olacağız. Yarın güzel bir idman yapıp ondan sonra oyuncularımıza iki gün izin vereceğiz"

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.