FORVETLER ZATEN YOK!, GOLCÜLER DE DURGUN...

15/04/2024
15
NİS
2024

Boluspor bu sezon gol yollarında yaşadığı sıkıntıyı belki de tarihinde hiç yaşamadı. Ekibimiz de santrafor diye alınan isimler ligin bitime 4 hafta kala gol nedir bilmezken, golcüler Posmac ve Naby'de haftalardır suskun.

Boluspor yeni sezonda gol sorununu çözmek için Adel Bettaieb ve Bevic Selad Moussiti Oko ile başlamasına rağmen iki golcüden alamadığı verim nedeniyle devre arası bu isimleri göndermiş, yerlerine Petar Gigic ve Vüsal Isgandarli'yi transfer etmişti. Kırmızı beyazlılar kadrosuna kattığı bu iki yeni ismin Bettaieb ve Oko'dan farkının olmadığını haftalar sonra gördü. Ligin bitime 4 hafta kala gol nedir henüz bilmeyen Petar Gigic ve Vüsal Isgandarli'den ziyade orta sahaya alınan Daniel Avramovski 2 yarı giydiği Boluspor formasını 5 golle süslemeyi başardı.

GOL SORUNU HALEN ÇÖZÜLEMEDİ

Bu sezon forvetlerden bir türlü istediğinin almayan ekibimizde gol yükünü çeken stoper golcüler Posmac ve Naby'ininde suskunluğu son haftalara damga vurdu.Eksi 4 averajla play-of kovalayan Boluspor, ligin bitimine kalan 4 haftada halen gol sorununu çözemedi. 

1 yorum yapılmış

  • brahim 15 Nisan 2024 • 12:29

    Bu golcü futbolcu bulamadık diyor benmi tirasfer ettim sen yaptın denedin yazık deyilm bolusporun parasına altaydan alsaydın gol kıralı olurdu bu takımda şanlı Urfa'ya kaptırdın maçlar bitti 11 kuramadin hale yazık lar olsun

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.