FENERBAHÇE'YE BOLUSPORLU FIRAT GÜL ÖNERİSİ

29/05/2020
29
MAY
2020

“Fenerbahçe’nin yeni teknik direktörü belli oldu…” Henüz böyle bir müjde yok. “Ancak Nenad Bjelica, Fenerbahçe’nin yeni teknik direktörü” olmayacak gibi duruyor. “Fenerbahçe’yi sezon sonuna kadar kim çalıştıracak?” sorusuna ise cevap Fırat Gül olarak gündeme gelmiş durumda

Fenerbahçe’de Nenad Bjelica defteri kapandı… sarı-lacivertlilerin yaptığı son teklifi kabul etmeyen ve bazı ekstra isteklerde bulunan Hırvat teknik adamla son 1 haftadır hiçbir görüşme yapılmadı. Herhangi bir şekilde görüş alışverişinde bulunulmadı. Bjelica tarafı yaşanan bu süreç nedeniyle Fenerbahçe’nin Hırvat teknik adamdan vazgeçildiği şeklinde bir fikre kapıldı. Kulüp içinden gelen bilgiler ise Fenerbahçe yönetiminin Bjelica’dan tamamen olmasa da daha önceki döneme göre yüzde 50 oranında vazgeçtiği şeklinde.

KOŞUKAVAK’TAN FENERBAHÇE’YE FIRAT GÜL ÖNERSİ

Başkan Ali Koç’un Ramazan Bayramı’ndan sonra yapacağını açıkladığı Camiaya Sesleniş programından ses soluk yok… programın 27 ya 28 Mayıs’ta yapılmasını bekliyordu. Başkan Ali Koç’un bir teknik adamla anlaşamadığı için programla ilgili bir paylaşım yapılmadı. Bu arada Aurelio’nun sahaya teknik direktör olarak çıkamayacağının yönetim içinde de anlaşılmasından sonra sezonu bitirecek gelcek sezonda da takımı çalıştıracak isim olarak Fırat Gül ismi gündeme geldi.

Henüz 35 yaşında olmasına rağmen önce İstanbulspor’da çalışan şimdi ise Boluspor’un başında bulunan Fırat Gül’ün, bir süre önce görüşülen Yalçın Koşukavak tarafından önerildiği ise gelen bilgiler arasında. Gül, Gaziantep, İstanbulspor ve Altay’da, Koşukavak’la beraber görev almıştı.

Kaynak: Fotospor

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.