FENERBAHÇE BAŞKANI AZİZ YILDIRIM BOLU'DAYDI

25/03/2018
25
MAR
2018

Bolu Fenerbahçeliler Derneğinin davetlisi olarak Bolu'ya giden Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve Başkanvekil Mithat Yenigün, dernek lokalinde verilen yemeğe katıldı.

Bolu Fenerbahçeliler Dernek Başkanı Selçuk Zorlu’nun ev sahipliğinde gerçekleştirilen organizasyonda başkan Aziz Yıldırım ve başkanvekilinin yanı sıra; Bolu Belediye Başkanı Alaattin Yılmaz, İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Cengiz, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İbrahim Kunuk, Boluspor eski Başkanı Emin Semercioğlu yer aldı.

Programın gerçekleştirileceği salonda Yıldırım, okuldaki öğrencilerin forma ve bayraklarını imzaladı.  Belediye Başkanı Yılmaz, burada yaptığı açıklamada, Aziz Yıldırım'ın uzun zamandır başkan olduğunu hatırlatarak, "Aziz Başkan çok şey yaptı. Suya sabuna dokundu. Belki çok tenkit edilen adamlardan biri. Ben böyle adamları seviyorum. Fenerbahçe ve Türk sporuna birçok tesis kazandırdı. Türkiye'de ve dünyada spor deyince akla futbol geliyor. Türkiye'de futbol denildiğinde 'üç büyükler' ve Fenerbahçe akla geliyor. Sporun diğer branşlarında Fenerbahçe kadar ehemmiyet gösteren, dünyada kendinden bahsettiren başka takımımızın olmadığını bilesiniz." diye konuştu.  Yılmaz, Bolu'nun gelecekte spor, sağlık, turizm ve üniversite kenti olacağını, sporun da her branşının kamp merkezi olacağını, bu amaçla çalıştıklarını söyledi.

Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım,  Bolu Belediye Başkanı Alaattin Yılmaz, İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Cengiz ve Bolu Fenerbahçeliler Dernek Başkanı Selçuk Zorlu’ya Fenerbahçe forması hediye etti. Bolu Belediye Başkanı Alaattin Yılmaz da Aziz Yıldırım'a  yöresel ürünlerden oluşan paket takdim etti.

 Öte yandan başkan Yıldırım, pota yapımında emeği geçenlere plaket verdi. Törene katılan Boluspor yöneticileri Aziz Yıldırım'a Boluspor kaşkolü hediye ettiler. 

 

Görüntünün olası içeriği: 7 kişi, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar, takım elbise ve sakal

Görüntünün olası içeriği: 11 kişi, Yusuf Cengiz dahil, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar

Görüntünün olası içeriği: 16 kişi, Yusuf Cengiz ve Engin Polat dahil, ayakta duran insanlar ve takım elbise

Görüntünün ol<div class=

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.