'Federasyon olarak Boluspor ile gurur duyduk'

20/05/2013
20
MAY
2013

TBF3L Temsilcisi Ayhan Özgümüş, Kuşadası'nda oynana final müsabakalarını değerlendirdi. Özgümüş, 'Önce 81 takımla başlayan Bölgesel Lig daha sonra 36 takımlı TBL 3 Liginde mücadele etti. Bu 36 takım içinde 24 takım 2.Lige çıkmak için hazırdı. Bu 24 takımımızı play-off oynattık ve daha sonra 24'den 12'ye düştü ve en sonra 6'ya düştü. Tüm maçlarda görüldüğü gibi tüm takımlar lige hazırdı. Herhangi biri buradan çıkabilirdi. Ama şuanda Büyükçekmece, İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) bu hakkı kazandılar. Diğer takımlar ise gelecek yıllara daha iyi hazırlanıp 2.Lig Beko Basketbol liginde mücadele etmek için çalışacaklardır' dedi.
'Federasyon olarak Boluspor ile gurur duyduk'
Boluspor ve bizim için önemli olan şehrin takımına sahip çıkması bizleri mutlu etti. Boluspor taraftarı takımını sonuna kadar destekledi. En son Adanaspor eleme maçına da geldim ve oradaki heyecanı ve atmosfer gördüm ve bundan Basketbol federasyonu olarak gurur duyduk. Basketbol'un Bolu'da iyi bir ivme kazandığını düşünüyorum ve bunun daha iyi olacağına inanıyorum. Bunun içinde Boluspor Basketbol takımını ve yönetimini tebrik ediyorum.
Boluspor'u şartlara göre 2. lige davet edebiliriz
Bu konu her yıl konuşuluyor ve bazı takımlar ligden çekilebiliyor. Bu yüzden final grubunda mücadele eden takımlar sırasıyla çağırılabiliyor. Ama bu ligden çekilen takım olursa, yönetim kurulu kararıyla çağrılıyor. Bu konuyla kesin bir şey söyleyemem. Takımların satılmasıyla ilgili bir şey bilmiyoruz biz. Siz nasıl duyuyorsanız, biz de öyle duyuyoruz. Bazı takımlar kendileri arasında konuşuyorlar ve anlaşıyorlar. Geçtiğimiz sene Genç Telekom Pİ Koleji olarak devam etti. Aralarında ne oldu-bitti bilmiyoruz. Sadece bizlere bilmiyoruz. Bu sürecin sonucunda lige katılmayacak takımlar olursa geçtiğimiz dönemlerde olduğu gibi Basketbol Federasyonun değerlendirmeye alabileceği takımlar olabilir. Boluspor'da 2. lige davet edebiliriz.
Boluspor yönetiminin heyecanı takdire şayan
Basketbol liglerinde 3 senedir mücadele eden Boluspor yönetiminin örnek çabasını takdir ediyoruz. Bulundukları liglere renk katıyorlar. Bu heyecanın Boluspor gibi bir marka ile basketbol camiasında yer alması federasyon olarak bizlerinde heyecanlandırıyor. Hem taraftarı olan hem de ismi ile kırmızı beyazlı ekibin mevcut yönetimi ile gelecek yıllarda bu spora büyük katkı sağlayacaktır. Ekibinizin genç ve başarılı yönetimini büyük bir ilgi ile izliyoruz.
Boluspor büyük bütçeli takımları eleyerek buraya geldi
81 takımın içinden ilk altıya giren Boluspor baktığımızda çok büyük bir başarı kaydetti. Bu takımların bir çoğu 2. Ligi hedeflerken aile ortamını yakalayan Boluspor mütevazi bütçesi ile önemli bir başarıya imza attı. Bu takımların içinde ilk altıya kalan Boluspor zaten bu sezon başarılı olmuştur.
Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.