FATİH METİN'DEN AMATÖR KULÜPLERE MÜJDE

21/01/2019
21
OCA
2019

AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin amatör spor kulüplerine önemli müjdeler verdi. Bolu Amatörler Spor Kulübü Fedarasyonu (ASKF) ziyaretinde konuşan Fatih Metin, amatör spor kulüplerine her yıl 10’ar bin lira maddi destek vereceklerini ve diğer ihtiyaçları karşılayacaklarını açıkladı. Başarılı siyasetçi Metin bununla da yetinmeyerek, “Allah nasip ederse yine Bolu merkezdeki kulüplerimizin her mahallede tesislerini de ben yapacağım.” dedi.

 31 Mart 2019 yerel seçimleri için çalışmalarına hızla devam eden AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin, kendisine destek için Bolu’ya gelen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı eski bakan yardımcısı, AK Parti Ankara Milletvekili Orhan Yegin ve İl Başkanı Nurettin Doğanay’la birlikte Bolu Amatörler Spor Kulübü Fedarasyonu’nu (ASKF) ziyaret etti. ASKF ziyaretinde AK Parti adayı Fatih Metin, spora ve sporcuya yönelik atılacak adımlara değindi.

 “AMATÖR BRANŞ SAYISINI 18’DEN 60’A ÇIKARTACAĞIZ”

 Amatör sporlara büyük önem verdiğini vurgulayan Metin, Bolu’daki tüm öğrencilerin ve gençlerin en az bir amatör sporla ilgilenmesini arzu ettiğini belirterek, “Bugün Türkiye’de 60 farklı branşta spor federasyonu var. Bolu’muzda ise Bolu Belediyespor çatısı altında 16 branş var. Çocuklarımız, gençlerimiz bizim geleceğimiz. Onların kültürel, sosyal ve sportif faaliyetlerini desteklememiz gerekiyor. O nedenle yeni dönemde Bolu Belediyespor olarak 60 branşta gençlerimize hizmet vereceğiz” dedi.

 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.