ESKİŞEHİRSPOR EKSİ 15 PUANLA KARŞI KARŞIYA

07/08/2017
07
AĞU
2017

Eskişehirspor’da puan silme cezalarının kaldırılabilmesi için en yoğun çabanın verileceği kader haftasına giriliyor. Özellikle 4 oyuncunun dosyasının kabarık olduğu belirtiliyor.

Yeni sezon öncesi transfer yasağı olduğu için kalan oyuncular ile sözleşmesi biten futbolcular ile anlaşarak yoluna devam edecek olan Eskişehirspor’da puan silme cezalarını kaldırmak için de çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

4 OYUNCU BÜYÜK SORUN

Daha önceki yıllarda Eskişehirspor forması giyen Ukrayna’lı Vladyslav Kulach, Şilili Sebastian Pinto, Fildişili kanat oyuncusu İbrahim Sissoko ve Kamerunlu futbolcu Henri Bienvenu FIFA'ya başvurmuş ve haklı bulunmuştu.

BAŞKAN -15 DEMİŞTİ

Geçtiğimiz günlerde açıklama yapan Eskişehirspor başkanı Sinan Özeçoğlu puan silmenin -15’lerde olduğunu belirtmişti. Bu konuda yoğun bir şekilde çalışan kulüp avukatları özellikle önümüzdeki hafta içinde bazı sıkıntılı dosyaları çözmesi bekleniyor.

KARAR 31 AĞUSTOS’DA

12 Ağustos’da lige başlayacak olan Eskişehirspor’a ne kadar puan silme cezasının geleceği ise 31 Ağustos’daki toplantı da belirlenecek. Bu tarihe kadar kulüp avukatlarının FIFA’daki ceza çıkan 10 dosyanın yanı sıra ,Uyuşmazlık Çözüm Kurulu (UÇK)’ya gitmiş 35-ile 40 arasındaki dosyayı sonlandırmak için mücadele edecek.

SİNAN ÖZEÇOĞLU UĞRAŞIYOR

En az puan silme ile lige başmak isteyen Eskişehirspor’da özellikle başkan Sinan Özeçoğlu büyük çaba içinde çalışmalarını sürdürüyor. Eski borçları yüzünde açılan dosyaları kapatmak izin gecesine gündüzüne katan Özeçoğlu hemen hemen her gün avukatlar ile de bir araya geliyor.

(Eskişehir Anadolu Gazetesi)

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.