Eski Bolusporlu futbolcu yeşil sahalara veda etti

21/07/2013
21
TEM
2013

Spor Toto 2'inci Lig ekiplerinden Bandırmaspor’un kaptanı Serdar Samatyalı, futbolu bıraktığını açıkladı. Bir dönem ekibimiz Boluspor’da forma giyen tecrübeli oyuncu, profesyonelliğe adım attığı Bandırmaspor’da futbolu bıraktı.

Spor Toto 2'inci Lig ekiplerinden Bandırmaspor’un kaptanı Serdar Samatyalı, futbolu bıraktığını açıkladı. 1994 yılında profesyonel futbol yaşantısına Bandırmaspor’da başladığını dile getiren Serdar Samatyalı, bugüne kadar Gençlerbirliği, Yimpaş Yozgatspor, Konyaspor, Malatyaspor, Çaykur Rizespor, İstanbulspor, Boluspor, Göztepe ve son 2 yılında da yine Bandırmaspor’da oynadı.

Aktif futbol futbol hayatının en güzel yıllarının Bandırma’da geçtiğini dile getiren Serdar Samatyalı, şöyle dedi “Profesyonel futbol yaşantıma Bandırmaspor’da başladım. Bandırmaspor’da bitiriyorum. Bu süre içerisinde yönetim kurulu ve Bandırmaspor taraftarlarının desteğini gördüm. Bundan dolayı herkese çok teşekkür ediyorum. Bugüne kadar elde etmiş olduğum bilgi ve birikimimi bundan sonra da Bandırmaspor için değerlendireceğim” dedi. 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.