ERSİN DÜZEN BOLUSPOR İLE İLGİLİ NELER SÖYLEDİ?

23/11/2018
23
KAS
2018

TRT'de yayınlanan Stadyum programının yapımcısı ve moderatör'ü Ersin Düzen, yorumcu ve eski futbolcu Ali Gültiken, teknik direktör Bora Günaydın ve Halim Okta Bolu Spor Lisesinin düzenlediği panele katıldılar. 

Bolu Öğretmenevinde Spor Lisesi öğrencileri ile bir araya gelen spor adamları gen sporcuların sorularını cevapladılar. Hayatlarından kesintiler veren ünlü spor adamları tüm soruları içtenlikle cevaplandırdılar. Spor spikeri ve sunucu Ersin Düzen Boluspor ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Bu sezon Boluspor'un ilk iki için en güçlü adaylardan biri olduğunu söyleyen Düzen Boluspor yönetimini takımın üstüne tirediğini ve her sene hedefinin olduğunu belirtti. 

Yorumcu ve eski futbolcu Ali Gültiken Bolu Spor Lisesi öğrencilerine nasıl başarı nasıl yakalanır ile ilgili bilgi ve birikimlerini aktardı.   

Bolu Öğretmenevinin ev sahipli yaptığı programa İl Milli Eğitim Müdür Vekili İbrahim Kunuk, Bolu Spor Lisesi müdür Çetin Akçay, müdür yardımcıları ve öğretmenler, ASKF başkanı Zekeriya Gökmen, Futbol İl Temsilcisi Cemalettin Metin, Aladağspor kulübü başkanı Ayhan Ceyhan, spor yazarı yorumcu Mustafa Nuri Gürsoy da katılanlar isimler arasındaydı.   

İŞTE ERSİN DÜZEN'İN BOLUSPOR İLE İLGİLİ AÇIKLAMALARI; 

    

 

 

 

 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.