ERGİNER TÜM SORULARA CEVAP VERDİ

18/01/2015
18
OCA
2015

Kırmızı beyazlı ekibimizin teknik patronu Reha Erginer, ikinci yarıyı Belek kampındadeğerlendirdi. Transfer çalışmaları ve ligin ikinci yarısında nasıl bir Boluspor izleneceğini hakkında bilgiler aktaran Erginer, “Kadro derinliğinin az olması ya da o yapıdaki biraz eksiklikler bildiğimiz şeylerdi. Tabi bunlar en çok beni yoran şeyler” dedi. Alt yapıdan kadroya alınmayan gençlerle ilgili de konuşan Erginer, “Alt yapı içinde A takıma alınan oyuncudan beklenti yüksek oluyor. Kenarda kalıp, oyuncu bizde antrenmanı düz koşu şeklinde ya da sahanın içinde koşarak yapmanın ona bir faydası yok” dedi.

İkinci yarı hazırlıklarına Belek’de devam eden kırmızı beyazlı ekibimizin teknik patronu Reha Erginer, sezon başı yapılan transferle, takım kurgusu ve hedefleri hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Hakan Aydın ve Fahri Gündüz’ün sorularını cevaplandıran Erginer, yaptığı açıklamalarla hedeflerini ortaya koydu.

“EKSİKLİKLER ÜZERİNE ÇALIŞMALAR YAPTIK”

 Çalışmalar oldukça yoğun. Çift antrenman  yapıyoruz. Şimdi devre arası süre olarak biraz  sıkıntılı. İlk yarı 16 hafta oynandı. İkinci  yarının ilk maçı, ilk yarının son maçı gibi bir  şey. Devre arası baya bir kısa. Oyunculara 4  gün izin verdik ondan sonra çalışmalara  başladık. Bu hafta normal hazırlık haftasını  bitireceğiz. Önümüzdeki hafta maç haftası  zaten. Bu haftayı iyi değerlendirmek istedik.  Temel amacımız, ilk yarıdaki gördüğümüz  eksiklikler üzerine çalışmalar yapmak. Bu anlamda fiziki antrenmanlar, yapmakla beraber taktik antrenmanları da yapıyoruz ki o eksiklikleri gidermek için. Ama tabi süre çok kısıtlı. Bu kısıtlı süreyi de çok iyi değerlendirdik diyebilirim.

“BİRKAÇ TAKVİYE DAHA YAPACAĞIZ”

Devre arası transferleri biraz sıkıntılı. Çünkü almak istediğiniz oyuncular genelde başka takımlarda oynuyor. Tabi ki bazı eksikliklerimiz var. Bunu kimseden gizlemiyoruz. Herkes biliyor bunu. Yönetimimizle de daha önce konuştuk bu konuyu. Bazı takviyeler yapılması konusunda tabi hem fikiriz. Bir fikir birliğimiz var. Bu konuda da çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şu anda Luiz Henriquei’yi transfer ettik. İmza attı, takımla birlikte antrenmanlara başladı. Kısa bir süre içinde de herhalde birkaç takviye daha yapacağız. Bu konuda da çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Tabii dediğim gibi çok fazla alternatif üretmek zor.

“SEZON BAŞINDA MALİ KRİTERLERİMİZ VARDI”

Bulduğumuz alternatiflerin maliyetleri, oyuncunun oynaması ya da geldiğinde takıma katkısı, takımı bir seviye ileri atabilmesi istediğimiz şartlar. Bunların da hepsini bir araya getirdiğinizde bu profile uyan oyuncularında maliyetleri de biraz artıyor maalesef. Çünkü bazı takımlar, bazı oyunculara çok yüksek tekliflerde bulunuyor. Diğer oyuncularda bu fiyatları baz alıp, kendi fiyatlarını yukarı çekiyorlar. Tabi buda otomatik olarak piyasayı yükseltiyor. Bizim sezon başında bazı mali kriterlerimiz vardı. Onun dışına çıkmadık. Şu anda yapacağımız transferleri o kriterin içinde değerlendirmek istiyoruz. Kulübü de mali anlamda yormamak için. Bu sezon başında yürüttüğümüz mali yapı, transferle birleştirme bunun sonucunda kadro derinliğinin az olması ya da o yapıdaki biraz eksiklikler bildiğimiz şeylerdi.

“GÜNÜ KURTARMAK İÇİN BURADA DE

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
    Köroğlu Mah. Berrak Sok. No:3   Tel: 0 533 262 91 29   Faks: İz Akademi Özel Eğitim ve Sağlık Hizmetleri Turizm Nakliye Gıda Yayıncılık Eğlence Hizmetleri Tic. San. Ltd. Şti.
    © 2019 Tüm Hakkı Spor14.com adresine aittir. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.
    spor14.com Bolu Spor14 Gazetesi bilişim, medya uygulamasıdır. Kaynak göstermek koşulu ile içerik, resim ve medyanın kullanımı mümkündür.