Erciyes maçından kalanlar

19/03/2012
19
MAR
2012

Boluspor'un haftalar sonra puanla yeniden tanıştığı maçta saha içi kadar saha dışındada renkli görüntüler vardı.

 

Sarvan tribünde

Karşılaşmayı eski hakemlerden yine eski MHK başkanı Oğuz Sarvan'da tribünden takip etti. Sarvan karşılaşma boyunca notlar tutarken, bir ara Boluspor'lu yöneticilerle ve başkan Necip Çarıkcı ile de sohbet etti. 


Eser sıkıldı

Boluspor'da tecrübeli file bekçisi Eser ligdeki tüm maçlarda yedek beklerken, Erciyes maçında da kaşrılaşmayı yedek kulübesinden izledi. Sadece kupa maçında forma giyen Eser geçen sezonda Mersin idmayurdundan Kerem'in arkasında 32 maçta yedek beklemişti. 

Aydın golün attı kimi işaret etti?

Boluspor'da geldiği günden bu yana eleştirilmesine karşın Erciyes filelerini iki kez havalandıranrak 3 puanın baş mimarı olan Aydın attığı ilk golden sonra sevincini arkadaşları ile paylaştı. Tecrübeli golcü kale arkasındaki basın mensuplarını da işaret ederek, "Bu bir 2. geliyor" diyerek 2. golün ilk haberini verir gibiydi.

Maç sonu neşeli yemek

Boluspor'da alınan 3 puanın ardından haftalar sonra ekibimizde moraller yerine geldi. Kırmızı beyazlı oyuncular maç sonu yemeğini yerken, hem maçı hem de alınan 3 puanın sevincini birbirleriyle şakalaşarak kutladılar. 

 

İşte o anlar;


 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.