EN GOLCÜLER STOPERLER!

20/03/2024
20
MAR
2024

Trendyol 1. ligde 27 maçı geride bırakan Boluspor bu sezon golcülerden bir türlü faydalanamadı. Ekibimizde en çok skora etki yapan isimler savunmacılar oldu.

Transferde bu sezon istediği verimi alamayan Boluspor, golcüler konusunda hem sezon başı hem de sezon ortasında yaptığı hamleler yeterli gelmedi. Ekibimiz ilk devre de Oko ve Bettaieb gibi isimlerden hiç faydalanamazken, ikinci yarıda kadroya dahil edilen Gigic ve  Vüsal Isgandarli'den de ligin bitimine 7 maç kala istediği verimi alamadı. Bir çok golü duran toptan bulan Boluspor'da goller haliyle stoperlerden geldi.

NABY, POSMAC VE ONUR

Boluspor'un 3 stoperi lig boyunca attığımız golün neredeyse yarısına katkı sağlarken, bu isimlere devre arası transferi orta saha oyuncusu Daniel Avramovski 4 golle katkıda bulundu. Kırmızı beyazlılarda stoperler Naby ve Posmac 4'er gol kaydederken, diğer stoperimiz Onur 2 gole ulaşan isim oldu.  

1 yorum yapılmış

  • geredeli 22 Mart 2024 • 01:47

    yaw admin sorun golculerde olmadigini sende benim kadar biliyosumn sorun sistemde bir macta 5 tane hucum organizasyonumu mu olur .sorun yalcin hocanin sisteminde sunuda anlamis degilim madem bu sistemde oynacaksin nedn yavas ve agir iki santrafoor aldirdin aldir zipkin gibi iki afrikali kontraatak oyna anlamak imkansiz bazen bizim hocayi

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.