"Emre'nin Galatasaray'da forma giymesi bizleri mutlu eder"

03/06/2013
03
HAZ
2013

Boluspor Kulüp Başkanı Mehmet İnceayan, Galatasaray'dan oyuncuları Emre KIlınç'la igili herhangi bir talep gelmediğini ifade etti.

 Boluspor Kulüp Başkanı Mehmet İnceayan, Galatasaray'dan oyuncuları Emre Kılınç'la ilgili herhangi bir talep gelmediğini belirterek, "Oyuncumuzun Galatasaray gibi büyük bir kulüpte forma giyecek olması bizi mutlu eder" dedi. 
 

 

İnceayan, gazetelerde Galatasaray'ın, 18 yaşındaki sağ kanat oyuncuları Emre Kılıç'ı transfer etmek istediğine ilişkin haberlerin yer aldığını söyledi.

Söz konusu iddiaları gazetelerden öğrendiğini anlatan İnceayan, "Galatasaray Kulübünden Emre Kılıç'ın transferiyle ilgili herhangi bir talep gelmedi. Oyuncumuzun Galatasaray gibi büyük bir kulüpte forma giyecek olması bizi mutlu eder. Emre eğer Galatasaray gibi bir kulübe transfer olmak isterse biz de Galatasaray'a onu vermek isteriz"  diye konuştu.

Emre Kılıç'ın gelecek vadeden bir futbolcu olduğunu belirten İnceayan, oyuncularının başarılı olması için her türlü desteği vereceklerini kaydetti.

Köroğlu Gazetesi

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.