EMRE KILINÇ DEĞERİNE DEĞER KATIYOR

05/02/2018
05
ŞUB
2018

Boluspor alt yapısında Yılmaz Özen hocanın Sakarya'da izleyip kırmızı beyazlı takımın alt yapısına kazandırdıktan sonra dönemin başkanı Emin Semercioğlu tarafından profesyonel imza attırılan Emre Kılınç, süper lig kariyerinde üstüne koymaya devam ediyor. 

Türk futboluna kazandırdığı isimlerle adından yıllarca söz ettiren Boluspor, yine genç yetenekleri birer birer ortaya çıkarmaya başladı. Önce Emre Kılınç şimdide Cengiz Umut Meraş ile devam eden Boluspor'un geçtiğimiz yıl Sivasspor'a 900 bin TL'ye verdiği Emre Kılınç takımı ile süper ligde fırtınaar estirmeye devam ediyor. 20. haftada oynanan süper lig maçında Galatasaray'ı 2-1 yenen Yiğidolar'da Emre Kılınç muhteşem futbolu ile adından sıkça söz ettirdi.

MİLLİ TAKIM TAKİPTE

Süper lig ekiplerinin dikkatini çeken performansı ile takımının vazgeçilmez oyuncusu olan Emre'yi milli takım hocalarının da izlediği öğrenildi. Emre'li Sivasspor bu sezon evinde Beşiktaş, Başakşehir ve en son Galatasaray'ı da yenmeyi başarmıştı.

TRANSFER TEKLİFLERİNE HAZIRLANIYORLAR

TFF'nin yabancı sayısını kademeli azaltması düşüncesiyle sezon sonu bir çok süper lig ekibinden transfer teklifinin gelebileceği öğrenilen Emre için Sivasspor'un astronomik rakamlar isteyebileceği söyleniyor.            

BOLUSPOR ÜCRET ALACAK MI?

2020 yılına kadar Sivasspor ile sözleşmesi bulunan Emre Kılınç'ın bir başka takıma transfer olması halinde Boluspor'un bu sözleşmeden ücret alıp almayacağı ise belli değil.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.