EMRE KILINÇ ADS MAÇI İLE.... (SPOR14 ÖZEL HABER)

01/10/2014
01
EKİ
2014

Boluspor’un genç futbolcusu Emre Kılınç, Adana Demirspor karşılaşmasında Boluspor formasıyla 51. Lig karşılaşmasına çıktı.

Kırmızı beyazlı ekibimizin alt yapısından yetişen ve son 4 sezondur Boluspor A takımı forması giyen Emre Kılınç, Adana Demirspor karşılaşması ile birlikte kırmızı beyazlı formayı ligde 51. kez sırtına geçirdi. 

Boluspor formasını ilk defa 2011 – 2012 sezonunda giyen genç futbolcu o sezon 4 karşılaşmaya çıkarken, bir sonraki sezon 12 karşılaşmada forma giydi ve 2 de gol kaydetti. Kırmızı beyazlı forma ile geçtiğimiz sezon patlama yapan genç yetenek tam 31 karşılaşmada yer alırken, rakip fileleri 3 kez havalandırdı.

Bu sezon ekibimizin oynadığı 4 karşılaşmada da takımdaki yerini alan Emre, Manisaspor filelerini havalandırarak galibiyette önemli rol oynamıştı.

PTT 1. Lig’de Emre Kılınç:

SEZON

MAÇ SAYISI

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
    Köroğlu Mah. Berrak Sok. No:3   Tel: 0 533 262 91 29   Faks: İz Akademi Özel Eğitim ve Sağlık Hizmetleri Turizm Nakliye Gıda Yayıncılık Eğlence Hizmetleri Tic. San. Ltd. Şti.
    © 2019 Tüm Hakkı Spor14.com adresine aittir. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.
    spor14.com Bolu Spor14 Gazetesi bilişim, medya uygulamasıdır. Kaynak göstermek koşulu ile içerik, resim ve medyanın kullanımı mümkündür.