EMİN BAŞKANDAN YİNE ÖRNEK DAVRANIŞ

16/12/2019
16
ARA
2019

Boluspor eski başkanlarından iş insanı Emin Semercioğlu, İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi Palyatif Servisi’ne kendisi ve babası merhum Mehmet Emin Semercioğlu adına tıbbi cihaz ve 2 tane oda tefrişatı bağışında bulundu.

Palyatif Bakım Servisi’ne kazandırılan yeni özel oda da hastaların konforu için her şey düşünülmüş durumda. Tam teşekküllü hali ile hizmete açılan yeni oda ile birlikte Köroğlu Ünitesi Palyatif Bakım Servisinde özel oda sayısı yükseldi. Ticaret ve Sanayi Odası ve Boluspor eski başkanlarından iş insanı Emin Semercioğlu, İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu ve merkez Ünitesinde yer alan Palyatif Servisine özel oda bağışında bulundu. Ayrıca, acil serviste e kullanılmak üzere üst düzey donanıma sahip tıbbi monitör cihazını da hastanemize bağışlandı.

İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi Başhekimi Op. Dr. Muhammet Mustafa Gürdal ise yaptığı açıklamada; “Bolu İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı İzzet Baysal Devlet Hastanemize hayırsever iş adamı Emin Semercioğlu tarafından tıbbi cihaz ve özel oda bağışında bulunuldu. Hastanemiz Köroğlu ve Merkez Ünitesinde yer alan palyatif bakım kliniğimize kendisi ve babası merhum Mehmet Emin Semercioğlu adına oda tefrişatında bulunan Emin Semercioğlu acil servisimizde kullanılmak üzere üst düzey donanıma sahip tıbbi monitör cihazını da hastanemize bağışlamıştır. Merhum babasına Allah’tan rahmet diler kendisine hastanemiz ve hastalarımız adına teşekkür ederiz” ifadelerine yer verildi.

TEŞEKKÜR PLAKETİ VERİLDİ

Yapılan hayırlardan dolayı ise İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi Başhekimi Op. Dr. Muhammet Mustafa Gürdal böyle güzel ve anlamlı bir bağış ile yeni bir özel odayı hastaneye kazandırdığı için Emin Semercioğlu’na teşekkür etti. Semercioğlu’na, başhekim Mustafa Gürdal tarafından hastane adına teşekkür plaketi verildi.

Kaynak: Köroğlu Gazetesi

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.