Emin başkandan dikkat çeken açıklamalar

28/08/2013
28
AĞU
2013

Her hafta Salı günleri Köroğlu TV ekranlarına gelen Serbest Vuruş programının bu haftaki konuğu Boluspor kulübünün Eski Başkanlarından Emin Semercioğlu idi. SEMERCİOĞLU: “BOLUSPOR’A VERİLEN REKLAMLAR UCUZ”

 

Köroğlu TV Spor Servisi Müdürü Mustafa Özkan’ın hazırlayıp sunduğu, Köroğlu Gazetesi Köşe Yazarı İlhan Özdemir’in yorumcu olarak katıldığı Serbest Vuruş programının bu hafta Boluspor kulübünün Eski Başkanlarından Emin Semercioğlu oldu. Semercioğlu programda, Boluspor camiasına önemli mesajlar verdi.

 

Boluspor kulübünün Eski Başkanlarından Emin Semercioğlu; “Bizim hedefimiz şu, her gelen başkana destek olmak. Bolu’da bu özverili bir iş. Kutsal bir iş. Boluspor sevgisi ile kendilerine destek oluyorum. Boluspor hepimizin takımı. Boluspor’un kötü durumlara düşmesi hiç birimizin aklından geçmeyecek bir şeydir. Şuan ki yönetim kuruluda sabırlı, sakin ve hemen cevap verir olmasınlar.” dedi.

 

BÜTÜN BAŞKANLAR TAKIMI İYİ BİR SEVİYEDE TUTTU

Semercioğlu şöyle devam etti: “İnsanlar bir ve beraber olmadıkça, o bölgede, o ilde başarı olmaz. Bence başarıyı sağlamak için tek yumruk olmamız lazım. Başkanlığımdan sonra da samimi olarak, elimden geldiği kadar destek vermeye çalıştım. Bunu vermek durumundayız. Bölgemizde Karabük ve Bolu’dan başka üst liglerde oynayan takım yok. Ben dâhil, bugüne kadar takımı şampiyon yapmamış olabilir ama, takımı bir seviye tutmuşlar.”

 

BOLUSPOR HEPİMİZİN TAKIMI

Boluspor’da görev yapmanın özverili bir iş olduğunun altını çizen Semercioğlu şöyle devam etti: “Bizim hedefimiz şu, her gelen başkana destek olmak. Bolu’da bu özverili bir iş. Kutsal bir iş. Boluspor sevgisi ile kendilerine destek oluyorum. Boluspor hepimizin takımı. Boluspor’un kötü durumlara düşmesi hiç birimizin aklından geçmeyecek bir şeydir. Şuan ki yönetim kuruluda sabırlı, sakin ve hemen cevap verir olmasınlar. Eleştirilere cevap verdikçe olaylar büyür. Bu takımada intikal eder. Bunlar karşılıklı fazla muhatap olmadan, geçiştirilmeli herkes işine bakmalıdır. Boluspor yönetim kurulunun işine bakmasını ve takımının başlangıçtaki havasını devam ettirmesini ve bunun için neler yapılması gerekiyorsa, bunlarla uğraşılmalıdır. Transferler yapılmıştır. Yapılmış olan transferin hatası ve sevabı vardır. Bunun kesinlikle her şey çok güzel diyecek bir takım yoktur. Bence hepsi güzel. Yapılan işler doğru. Bu şekilde yolumuza devam edelim. Boluspor’un şuanda başlangıçta kendi sahamızda mağlubiyet olayını ortadan kaldırdık. İlk maçta galip geldiğimize göre bu seriyi devam ettir

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.