"Elimizden gelenin en iyisini yapacağız"

04/08/2013
04
AĞU
2013

Boluspor'un teknik direktörü Ali Beykoz, yere sağlam basarak genç oyuncuların da kadroda bulunduğu takımla hedeflerine ilerleyeceklerini söyledi.

Beykoz, gazetecilere yaptığı açıklamada, kadrodaki 26 futbolcunun hepsinin antrenmana çıktığını, ciddi sakatlık bulunmadığını anlattı.

Hazırlık maçlarının devam ettiğini belirten Beykoz, bir ya da iki futbolcu transfer etmeyi düşündüklerini dile getirdi.

Beykoz, ligde güçlü takımlar olduğuna dikkati çekerek, "Ligde bütçesi çok yüksek takımlar yer alıyor. Bu takımlar kiralık almak istediğimiz oyuncuları satın aldı. Bu kadar sağlam bütçeyle lige hazırlanıyorlar. Birkaç takım ligdeki dengeleri alt üst etti" şeklinde konuştu.

"Biz bu memleketin evlatlarıyız" diyen Beykoz, sözlerini şöyle tamamladı:

"Takımımızın iyi olması için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Kimse bindiği dalı kesmez, en iyisini yapmaya çalışacaktır ama normal kadroda 8 oyuncu altyapıdan. Biz iyi bir onbir ile yüreğini ortaya koyan oyunculardan oluşan iyi bir takım yapma yolundayız. Bu, bir hayal değil. Gerçekleşen işler de olmuştur. Her zaman söylendiği gibi iyi futbol iyi futbolcuyla oynanır. Ligde hiç ummadık zamanda ciddi başarıların olduğu anlar var. Yere sağlam basarak, genç oyuncuların da kadroda bulunduğu takımla hedefimize doğru ilerleyeceğiz." 

 

Ajansspor

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.