Elazığspor başkanı Öztürk liderliğin sırrını açıkladı

09/03/2012
09
MAR
2012

Uzun bir aradan sonra çıktığı Bank Asya 1.Lig'de 10 haftadır zirveyi kimseye kaptırmayan Elazığspor'da, Başkan Selçuk Öztürk açıklamalarda bulundu. Bu hafta oynayacakları Akhisar Belediyespor maçından, ligde hangi ekipleri en güçlü rakip gördüğüne; başarının sırrından, şehirdeki havaya kadar pek çok konuda samimi itiraflarda bulunan Öztürk, bir o kadar da iddialı konuştu. Öncelikle Akhisar Belediyespor ile deplasmanda karşılaşacaklarını vurgulayan Bordo-Beyazlılar'ın patronu, "Akhisar bizim gibi Süper Lig hedefi içinde olan bir takım. Üstelik sıkıntılı bir deplasman. Her açıdan zor bir maç bizleri bekliyor. Fakat kırılma noktalarını iyi geçen bir takımız. Bu mücadeleden de galibiyetle ayrılmak istiyoruz" dedi.

'Son haftalara kalmayabilir'


Kasımpaşa'nın yanı sıra kendilerini en çok zorlayacak takımlardan biri olarak Konyaspor'u gösteren Öztürk, "Bana kalırsa Konya iyi futbol oynayan ve güçlü bir takım. İlk iki yarışını sonuna kadar kovalayacaklardır. Fakat bu hafta hem onlar, hem de bizim için önemli. Eğer biz Akhisar'ı yenersek, farkı 10 puana çıkaracağız. Bununla birlikte Konya da, Karşıyaka ile karşılaşıyor. Dolayısıyla bizim gibi zor maça çıkacaklar. Zirvede düğüm bu hafta kopabilir. Çünkü bizim Konyaspor'la maçımız son haftalarda. Zaten takımımız böyle giderse, işin oralara kadar gideceğini düşünmüyorum" ifadesini kullandı.

'Sürekli takımlayım'


Şehrin her geçen gün takıma daha da sahip çıktığını vurgulayan Öztürk, başarının sırrını en ince ayrıntısına kadar anlattı. Göreve geldiğinden beri oyuncuları kesinlikle mağdur etmediklerini vurgulayan Başkan, "Maddi ve manevi anlamda futbolcularımıza her türlü desteği veriyoruz. Ödemelerde bir aksaklık yaşanmaması için özen gösteriyoruz. Bununla birlikte zamanımın büyük bölümünü takımla geçiriyorum. Sabah kahvaltıda onlarla birlikteyim, idmanları kaçırmamaya çalışıyorum. Deyim yerindeyse, onlar uykuya dalana kadar ben de uyumuyorum. Aynı zamanda maç günleri kendi arabamla değil de, otobüsle stada gidiyorum. Kısacası her şeyleriyle ilgileniyorum. Dolayısıyla takımda da inanılmaz bir aile ortamı var. Başarının en büyük sırrı işte bu. Dayanışma ve aile olabilmek" diye konuştu.

'Zemin sorunu çözülüyor'

Her şeye rağmen yere sağlam bastıklarını ifade eden Selçuk Öztürk, "Önümüzde 10 maç var. Her karşılaşmaya final gözüyle bakıyoruz. Bu ligin, sürprizlere her zaman gebe olduğunun bilincindeyiz. Kesinlikle hiçbir rakibimizi küçük görmüyoruz. Hep aynı ciddiyetle sahaya çıkıyoruz. Çıkmaya da devam edeceğiz" dedi. Son olarak çok eleştirilen Elazığ Atatürk Stadı'nın zeminiyle ilgili bilgi veren Başkan, "Hava şartlarının normale dönmesiyle birlikte zemin de kendini toparlıyor. Gençlik Spor Müdürlüğü zaten inanılmaz bir gayret gösteriyor. Kısa zamanda tüm sorunlar ortadan kalkacak" açıklamasını yaptı. 

(Trtspor)

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.