ELAZIĞSPOR - BOLUSPOR MAÇININ İSTATİSTİKLERİ

25/12/2014
25
ARA
2014

Boluspor’un, Elazığspor’a uzatma dakikalarında yediği golle mağlup olduğu karşılaşmada ilginç istatistikler ortaya çıktı. Fahrettin Yerlikaya’nın tuttuğu istatistiklerde Boluspor – Elazığspor karşılaşması ile ilgili şaşıracağınız sonuçlar burada.

Elazığspor deplasmanına puan ya da puanlar alabilmek için giden Boluspor uzatma dakikalarında penaltıdan kalesinde gördüğü golle mağlup oldu ve Mersin’den eli boş döndü. Bu karşılaşmada ekibimiz adına istatistikleri tutan Fahrettin Yerlikaya’nın tespitleri büyük ses getirecek.

İSABET YÜZDESİ EN YÜKSEK OLAN GENÇ FUTBOLCU…

Boluspor bu karşılaşmada 196 isabetli pas yaparken, 124 pası da olumsuz kullandı. Kırmızı beyazlılar da en çok isabetli pas yapan oyuncu 26 isabetli pasla Cengiz Umut Meraş olurken, genç futbolcuyu 25 isabetli pas ile Deniz, 20 isabetli pas ile Serkan Yalçın takip etti.

ZİRVEDE ÖZKAN VAR

Kırmızı beyazlıların yaptığı 124 isabetsiz pasın 20’si file bekçimiz Özkan’a ait. 11 isabetli pas yapan Özkan, 20 pasını da olumsuz kullandı. Bu alanda Özkan’ı 14’er isabetsiz pas ile Umut ve Serkan Yalçın takip ederken, hemen arkalarında da 13’er isabetsiz pas ile Kibong ve Bilal yer alıyor.

14 ORTA AÇTIK

Ekibimiz bu karşılaşmada ceza sahasına 14 orta açarken, bunlardan 5’i isabetli, 9’u ise isabetsiz oldu. En çok ortayı yapan oyuncu 8 orta ile Emre Kılınç olurken, genç yetenek 3 ‘ünü olumlu kullanırken, 5 ise rakibe gitti. Emre’yi 2 orta ile Ali Dere takip ederken, kırmızı beyazlı futbolcu 2 ortasında da hedefi bulamadı.

EN FAZLA TOP ÇALAN BİLAL…

Kırmızı beyazlılarda en fazla top çalan isim 9 top çalan Bilal oldu. Bilal’i ise 8 top çalan Kibong takip etti. Buna karşın ekibimizde en çok top kaybeden isimler ise 5’er top kaybıyla Prijovic ve Emre Kılınç.

9’DA 2 YAPTIK

Kaleye toplam da 9 şut çeken kırmızı beyazlılar bu şutların 2’sinde isabet sağlayabilirken 7’si ise dışarı çıktı. File bekçimiz Özkan bu karşılaşmada 4 topu kurtarırken, penaltı atışında ise gole engel olamadı. Boluspor bu karşılaşmada 24 faulle oynadı. Umut ve Kibong sarı kart görürken, Mehmet Kuruoğlu ise 90+1’de kırmız

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
    Köroğlu Mah. Berrak Sok. No:3   Tel: 0 533 262 91 29   Faks: İz Akademi Özel Eğitim ve Sağlık Hizmetleri Turizm Nakliye Gıda Yayıncılık Eğlence Hizmetleri Tic. San. Ltd. Şti.
    © 2019 Tüm Hakkı Spor14.com adresine aittir. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.
    spor14.com Bolu Spor14 Gazetesi bilişim, medya uygulamasıdır. Kaynak göstermek koşulu ile içerik, resim ve medyanın kullanımı mümkündür.