ELAZIĞ'A TEK KURŞUN YETTİ AMA SON DAKİKALARI SORMAYIN!

25/11/2017
25
KAS
2017

TFF 1. Ligde son iki haftada kazandığı 2 maçla rahat bir nefes alan Boluspor Elazığ deplasmanında da 3 puanı hanesine yazdırdı. Kırmızı beyazlıların golünü 2. yarıda Andre Santos attı.

Lig iyi başlayamayan ve teknik direktör değişikliğine giden Boluspor son 3 maçta 3 glibiyet alarak hanesine 9 puanı yazdırmasını bildi. Evindeki Samsunspor galibiyeti ile haftalar sonra 3 puanı bir arada gören kırmızı beyazlılar iki deplasman maçını da kazanarak üst sıralara tırmanışını sürdürdü. Elazığ'da oynanan maça Gökhan, Renato, Alim, Umut, Furkan, İshak, Santos, Akabueze, Sefa, Guido, Poepon onbiri ile başladı.

İlk yarıda iki takımda pozisyon üretmekte zorlanırken oyun genelde orta saha mücadelesi içinde geçti. Takımlar soyunma odasına 0-0 eşitlikle gitti.

Andre Santos yazdı

2. yarıya Elazığspor etkili başlasa da, Boluspor kontra ataklarla daha etkili taraftı. Bu pozisyonlardan birinde kaleci Gökhan'ın uzun degajında Sefa topu kontrol etti. Elazığ defansının hazırlıksız yakalandığı pozisyonda yanındaki Santos'a topu çıkardı tecrübeli oyuncunun ayak içi vuruşuyla Boluspor 1-0 öne geçti.  

Elazığspor savunmasında Mehmet Yiğit 74'üncü dakikada kırmızı kart görürken bu dakikadan sonra Boluspor rakip kalede inanılmaz pozisyonlar kaçırdı. Maçı ikiye taşıyamayan kırmızı beyazlılar maçın son bölümlerinde kalesinde pozisyonlar verse de, kaleci Gökhan'ın başarılı performansı maçı kazanmaya yetti. Bu sonuçla Boluspor puanını 17'e taşırken ilk altı umutlarını iyice yeşertti. Kırmızı beyazlılar hafta içinde Kasımpaşa ile kupa mücadelesine çıkacak ve ligde hafta sonu Adanaspor'u ağırlayacak.  

  

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.